ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Λαγκάρντ: Συμπονώ τους Έλληνες φορολογούμενους - Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε...

 Η επικεφαλής του ΔΝΤ, κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε φοιτητές στο Νέο Δελχί της Ινδίας (την χώρα που ο "άνθρωπος της βροχής" Γιώργος Παπανδρέου έλεγε οτι "δεν θα γίνουμε Ινδία"), έστειλε – σύμφωνα με το Reuters - μήνυμα στήριξης και συμπόνιας στους Έλληνες φορολογούμενους…

 Είδες βρε αχάριστε Ελληνικέ λαέ που βρίζεις και κατηγορείς τους τραπεζίτες ότι δεν έχουν αισθήματα και ανθρωπιά... Δεν βλέπεις πόσο "συμπονετική" είναι η Λαγκάρντ με τους λαούς που εξοντώνει και ειδικά με τους Έλληνες?

 Τι φταίει αυτή αν ο Ελληνικός λαός είναι αμόρφωτος (κοινώς γίδι) και πιστεύει τον κάθε τρελό που λέει "λεφτά υπάρχουν", "Ζάππεια 1,2,3" λέει κάποιος άλλος κ.ο.κ?

 "Συμπονεί" τα γίδια και ζητάει απο αυτά να πληρώσουν για τα λεφτά που έφαγαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Τι πιό λογικό...?

 Παράλληλα έδωσε εντολή, η ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, να "μεταρρυθμιστεί" δηλαδή ο λαός και όχι η πολιτική τάξη που κλέβει την ελληνική κοινωνία 40 χρόνια τώρα... αυτοί μπορούν να μείνουν στο απυρόβλητο. Οι μεταρρυθμίσεις αφορούν τον αδύνατο, τον δυνατό δεν μπορείς να τον πειράξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.