ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Καμμένος: Η γερμανική κυβέρνηση νομίζει ότι μιλάει σε έναν υποτελή λαό

Απόρροια των ελέγχων που έχει διατάξει στις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα εκτιμά πως είναι οι επιθέσεις σε βάρος του από Γερμανούς αξιωματούχους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, όπως δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Στον Ενικό».

Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον γερμανικό λαό, όμως «η κυβέρνησή τους νομίζει πως μιλάει σε έναν υποτελή λαό», ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, που πρόσφατα ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να διακόψει την κυβερνητική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, παρατήρησε πως είναι η τρίτη φορά που κάνει υποδείξεις για τα εσωτερικά της χώρας.

Όπως αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος, από τους μέχρι τώρα ελέγχους έχουν εντοπιστεί τρεις συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες που ζημιώνουν τον ελληνικό λαό, και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αποδεδειγμένα δωροδοκία Ελλήνων αξιωματούχων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι υποθέσεις αυτές βρίσκονται στα χέρια των Εισαγγελέων Διαφθοράς, ενώ προανήγγειλε πως η κυβέρνηση θα διεκδικήσει αποζημιώσεις από τις γερμανικές εταιρείες που εμπλέκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.