ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

«Στοιχειώδης αξιοπρέπεια χρειάζεται»

 «Ο κ. Σαμαράς έχει περάσει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που πριν από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 ασκούσε κριτική στα μνημόνια και την επόμενη μέρα από τις εκλογές εφάρμοσε την πιο σκληρή μνημονιακή λιτότητα, οδηγώντας ευρύτατα τμήματα της κοινωνίας στην απόγνωση και το περιθώριο», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του τελευταίου στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του.

 Τονίζοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς ενοχλείται που η σημερινή κυβέρνηση δεν ακολουθεί το δικό του παράδειγμα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σημείωσε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ «το φέρει βαρέως που το αίσθημα αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού έχει ανορθωθεί με τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση. Αδυνατεί να χωνέψει ότι τελικά γίνεται φανερό σε όλους ότι υπήρχε κι άλλος δρόμος από την πολιτική που εφάρμοσε».

 Και αναρωτήθηκε πώς ήταν δυνατό η προηγούμενη κυβέρνηση «να διαπραγματευτεί με έναν υπουργό Οικονομικών που έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό, σε 56 δόσεις για να μην το ελέγξει η Τράπεζα της Ελλάδος, και χωρίς να τα δηλώνει στο “πόθεν έσχες” του;»

 «Δεν χρειάζεται ο επιθεωρητής Κλουζό για να βρεθεί απάντηση. Στοιχειώδης αξιοπρέπεια χρειάζεται» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.