ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σακελλαρίδη για την υπόθεση "Χαρδούβελης"

Κριτική ασκεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον Αντώνη Σαμαρά και στα όσα δήλωσε στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα ο κ.Σακελλαρίδης θέτει και κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη διαπραγματευτική ικάνοτητα της προηγούμενης κυβέρνησης μετά τις αποκαλύψεις για τον Γκίκα Χαρδούβελη.

Δείτε τo σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου:

Ο κ. Σαμαράς έχει περάσει στην ιστορία ως ο Πρωθυπουργός που πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 ασκούσε κριτική στα Μνημόνια, και την επόμενη μέρα από τις εκλογές εφάρμοσε την πιο σκληρή μνημονιακή  λιτότητα οδηγώντας ευρύτατα τμήματα της κοινωνίας στην απόγνωση και το περιθώριο. Τον ενοχλεί που η σημερινή κυβέρνηση δεν ακολουθεί το δικό του παράδειγμα. Το φέρει βαρέως που το αίσθημα αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού έχει ανορθωθεί με τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση. Αδυνατεί να χωνέψει ότι τελικά γίνεται φανερό σε όλους ότι υπήρχε κι άλλος δρόμος από την πολιτική που εφάρμοσε.

Σήμερα, ο κ. Σαμαράς, καλεί την κυβέρνηση να υποταχθεί πλήρως στη μνημονιακή λογική. Θα έπρεπε, όμως, να απαντήσει και στο ερώτημα που πλέον του θέτει όλη η κοινωνία. Πώς ήταν δυνατό να διαπραγματευτεί με ένα Υπουργό Οικονομικών που έβγαζε τα χρήματα του στο εξωτερικό, σε 56 δόσεις για να μην το ελέγξει η Τράπεζα της Ελλάδος, και χωρίς  να τα δηλώνει στο «πόθεν έσχες» του; Δεν χρειάζεται ο επιθεωρητής Κλουζώ για να βρεθεί απάντηση. Στοιχειώδης αξιοπρέπεια χρειάζεται.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.