ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Πως τον λέν, πως τον λεν τον ποταμό...

 Απάντηση έδωσε ο κ. Βαξεβάνης στον βρωμιάρη βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος ενοχλήθηκε απο ανάρτηση koutipandoras.gr (διαβάστε την εδώ), που αφορούσε ερώτηση που κατάθεσε ο ίδιος με τους συναδέλφους του Γιώργο Αμυρά και Χ. Ταχιάου για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές, στα οποία έχει επενδύσει κι ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ του Γιώργου Μπόμπολα.

 Εμφανώς ταραγμένος ο βουλευτής του "βοθρολύμματος" Ψαριανός δήλωσε: «Ως δημοσιογράφος κατανοώ απολύτως  το προσωπικό δράμα  που περνάει ο συνάδελφος  Κώστα Βαξεβάνης. Ως βουλευτής και ως άνθρωπος δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον πάσχοντα συνάδελφο και του εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

 Καλώ  την Ε.Σ.Η.Ε.Α. και τους συναδέλφους μας δημοσιογράφους μέλη της ή όχι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο οικονομικό και όποιον άλλον τον συνάνθρωπό μας. Σ’ αυτή τη κρίσιμη περίοδο της ανθρωπιστικής κρίσης η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη προς τους πάσχοντες  είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη. Του ευχόμαστε καλή αποθεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του και σύντομα να είναι και πάλι γερός κοντά μας»

 Η απάντηση του Βαξεβάνη στην βοθρολογία του Ψαριανού έιναι: «Αγαπητέ Γρηγόρη, ακόμα και η επίκλησή σου στο δράμα είναι μια προσωπική κωμωδία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.