ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

"Μικρή" αύξηση της ανεργίας...

Μικρή αύξηση της ανεργίας κατά 1.830 άτομα σημειώθηκε τον Ιανουάριο, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανήλθαν σε 1.065.758 άτομα.

 Αυτό φυσικά αφορά την επίσημη και καταγεγραμμένη ανεργία, η οποία ανέρχεται σε 26%. Η ανεπίσημη είναι πάνω απο 70% αφού οι μόνοι που εργάζονται στην Ελλάδα είναι κάποιες δημόσιες υπηρεσίες που υπολειτουργούν, κάποια νοσοκομεία με ελλείψεις, η υπηρεσία των μοναρχοφασιστών για την προστασία της πολιτικής τάξες και των οικονομικών ολιγαρχών, κάποια παπαγαλάκια-δημοσιοκάφροι ενώ κάποια γερόντα-συνταξιούχοι δεν λαμβάνονται καν υπ' όψην ότι είναι εν ζωή... αργά ή γρήγορα θα πεθάνουν. Έχει φροντίσει ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος και Σαμαράς για αυτό, μειώνοντας το προσδόκιμο ζωής κατα 16% των πολιτών.

Αντίθετα, υποχώρηση κατά 3,45% εμφάνισε ο ήδη καθηλωμένος σε χαμηλά επίπεδα εδώ και χρόνια, ο αριθμός των επιδοτούμενων ανέργων.

Ειδικότερα, το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία) για τον Ιανουάριο του 2015 ανήλθε σε 864.377 άτομα.

Από αυτά 459.232 (ποσοστό 53,13%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών, και 405.145 (ποσοστό 46,87%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.


Εννοείεται ότι τα στοιχεία αυτά, προερχόμενα απο το ανύπαρκτο Υπουργείο Εργασίας είναι πλάστα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.