ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ο Διώτης αρνείται να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη Παπακωνσταντίνου

 Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ προέβαλλε νομικούς λόγους υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να καταθέσει ως μάρτυρας γιατί είναι κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Η εισαγγελέας της έδρας, Ξένη Δημητρίου δεν δέχτηκε τα επιχειρήματά του και πρότεινε να εξεταστεί ενώ το δικαστήριο διέκοψε για να αποφασίσει.

  Η Εισαγγελέας του δικαστηρίου κυρία Ξένη Δημητρίου πρότεινε στο δικαστήριο να δοθούν στο δικαστήριο πλήρη στοιχεία για τους ελέγχους σε όλες τις λίστες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ( Λαγκάρντ, Λουξεμβούργο και λοιπές) και το δικαστήριο επιφυλάχθηκε(!) να αποφανθεί. Τι σόι δικαστήριο είναι αυτό που δεν δικάζει τους εγκληματίες μόνο ο Θεός ξέρει... Ο εισαγγελέας καλεί, το δικαστήριο απορρίπτει. 

 Έτσι κύριοι δικασταί δεν κάνουμε δουλειά, μαλακίες κάνουμε. Να κληθούν άπαντες να καταθέσουν! Απο τον Γιώργο Jeffry Παπανδρέου "λεφτά υπάρχουν" μέχρι τον θυρωρό της βουλής. Αλλά φαίνεται έχουν μείνει ακόμα κάτι "ψήγματα" στην δικαιοσύνη του πασοκικού κράτους.


 Ο Ιωάννης Διώτης δήλωσε στο δικαστήριο, ότι δεν μπορεί να καταθέσει στη δίκη, γιατί είναι κατηγορούμενος. Και να δικαιολογήσει τη θέση του ανέφερε συγκεκριμένα, ότι έχει παραπεμφθεί σε δίκη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και για τους χειρισμούς του στην υπόθεση για το αδίκημα της απιστίας, ενώ είχε αρχικά αντιμετωπίσει και κατηγορία για νόθευση η οποία πλέον δεν τον βαρύνει.

 Πρόσθεσε μάλιστα, ότι αν δεν ήταν διαδικαστικό το θέμα - δηλαδή αυτός μη πολιτικό πρόσωπο και ο Γ. Παπακωνσταντίνου πρώην υπουργός- θα ήταν κατηγορούμενος στην ίδια δίκη και δεν θα ήταν δυνατό να είναι ταυτόχρονα μάρτυρας και κατηγορούμενος.

 Η εισαγγελέας του δικαστηρίου κα. Δημητρίου απέρριψε τις αιτιάσεις του Ιωάννη Διώτη προτείνοντας να καταθέσει και να κρίνει ο ίδιος σε τί μπορεί να απαντήσει και σε τι όχι.
Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου συντάχθηκε με την θέση του Ιωάννη Διώτη ότι δεν μπορεί να εξεταστεί ως μάρτυρας τι στιγμή που είναι κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση ( λίστα Λαγκάρντ).

 Αντί να κυνηγάμε τους εγκληματίες που απέκρυπταν τις λίστες Λαγκαρντ, κυνηγάμε αυτούς που τις δημοσιεύουν. Αντί να κυνηγάμε αυτούς που διάπραξαν τα σκάνδαλα ληστεύοντας πακτωλό χρημάτων απο τις τσέπες των Ελλήνων πολιτών (βλέπε ΕΣΠΑ), κυνηγάμε αυτούς που τα αποκαλύπτουν.

 Για συνέλθετε λίγο γρήγορα εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και βάλτε τα λαμόγια φυλακή, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, πολύ φοβάμαι ότι επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Μιχαλολιάκος και τότε θα δούμε όλοι τι εστί βερύκοκο. Ούτε εισαγγελείς, ούτε δικαστές, ούτε γραμματείς και φαρισαίοι. Θα εκτελούνται άπαντες με συνοπτικές διαδικασίες. Αφήστε τα πέρι οικονομίας της χώρας και θα πτωχεύσουμε και τρέχει η κυβέρνηση να προλάβει την χρεοκοπία και παραμύθια της Χαλιμάς. Έχουμε πτωχεύσει εδώ και καιρό. Τουλάχιστον βάλτε τους υπεύθυνους στην φυλακή.

ΠΗΓΗ http://www.skai.gr/news/greece/article/276637/o-diotis-arneitai-na-katathesei-os-marturas-sti-diki-papakonstadinou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.