ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αρνητική η απόφαση για την κλήτευση Βενιζέλου

 Οχι στην κλήτευση Ευάγγελου Βενιζέλου και λοιπών προτεινομένων μαρτύρων αποφάσισε το Ειδικό Δικαστήριο (δείτε εδώ την δημοσίευση του real.gr).

 Ακόμα δηλαδή και με αριστερή κυβέρνηση, έχουμε "κάλυψη" των "αρχιερέων" της διαφθοράς και των πολιτικών απατεώνων. Γιατί η κυνέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν σπάει το απόστημα (έργο της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ) που έχει εκκολαφθεί στον χώρο της δικαιοσύνης?

 Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι μόνο δικαιοσύνη δεν υπάρχει στην "κοιλάδα του Πεσαβάρ" (Ελλάδα) και αφήνει έξω πολιτικούς εγκληματίες, παιδεραστές... και λογικό είναι αφού το ίδιο ανώμαλη και διεστραμμένη ήταν και είναι η ελληνική "ανεξάρτητη δικαιοσύνη". Απο τα κυκλώματα των παιδεραστών έβρισκαν και οι δικαστικοί την "τροφή" τους για να ικανοποιούν τις ανώμαλες ορέξεις τους.... τον Βενιζέλο θα κυνηγήσουν τώρα?

 Ακόμα υπάρχει ανοχή για την νέα κυβέρνηση της Ελλάδας. Το δύσκολο έργο της που έχει στον τομέα της οικονομίας, προφανώς δεν της αφήνει περιθώριο να ασχοληθεί με την εκ βάθρου κάθαρση των θεσμών της ενδοχώρας. Αλλά και ο λαός δεν θα περιμένει για πάντα... Αρχίστε σιγά σιγά να ενεργοποιήστε.

 Όταν δεν κλητεύετε ο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος πολιτικός εγκληματίας παχύδερμο Βενιζέλος και το μπουρδέλο "Ειδικό" δικαστήριο αρνείται να καλέσει βασικούς μάρτυρες να καταθέσουν για την λίστα Λαγκάρντ, προφανώς κάτι δεν πάει καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.