ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η.Π.Α: Αστυνομικός σκότωσε γυμνό Αφροαμερικανό στην Ατλάντα

 Νεκρός από σφαίρα αστυνομικού έπεσε χθες, Δευτέρα, ένας Αφροαμερικανός ο οποίος περιφερόταν γυμνός στο κτιριακό συγκρότημα στο οποίο διέμενε στην Ατλάντα.

 Όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ, ο αστυνομικός από την κομητεία Ντεκάλμπ, έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν ο άντρας έπειτα από κλήση που δέχτηκε.

 Ο επικεφαλής της αστυνομίας στην κομητεία, Σέντρικ Αλεξάντερ, ανέφερε ότι στην κλήση ο αφροαμερικανός χαρακτηρίστηκε τρελός ενώ χτυπούσε τις πόρτες και κυλιόταν γυμνός στο έδαφος.
Αν και δεν αποκαλύφτηκαν τα στοιχεία του νεκρού, οι New York Times αναφέρουν ότι πρόκειται για τον 27χρονο Άντονι Χιλ, ο οποίος όπως είναι λογικό, ήταν άοπλος όταν δέχτηκε τα πυρά του αστυνομικού που ήταν λευκός.

 Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αστυνομικού, ο άνδρας έτρεξε προς το μέρος του και ενώ ο ίδιος του ζήτησε να σταματήσει δυο φορές εκείνος δεν το έκανε. Το αποτέλεσμα ήταν να τον πυροβολήσει.
Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός ήταν με taser την ώρα του επεισοδίου.

 Γίνεται λοιπόν κάτι παραπάνω εμφανές, ότι κάποιοι που κινούν τα νήματα στην παγκόσμια σκακιέρα, έχουν βαλθεί να εξολοθρεύσουν τους ανθρώπους που κάποτε μεταφέρονταν σαν σκλάβοι στα αμπάρια των δουλεμπορικών πλοίων των ιμπεριαλιστών.

 Σχεδόν κάθε μέρα δολοφονείτε και ένας αφροαμερικανός απο κάποιον ιμπεριαλιστή μπάτσο των Η.Π.Α. Φαίνεται πλέον τους περισσεύουν οι "σκλάβοι" και τους εκτελούν χωρίς δεύτερη κουβέντα σε μία εποχή που ο ίδιος ο πλανητάρχης είναι αφροαμερικανός. Τυχαίο?   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.