ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Σε Παρίσι-Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός

Στο Παρίσι θα βρίσκεται αύριο το βράδυ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου την Πέμπτη το πρωί να παρευρεθεί σε εκδήλωση του ΟΟΣΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ, Άνχελ Γκουρία, στη συνέχεια θα υπογράψουν συμφωνία, ενώ θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε κοινή συνέντευξή.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει για τις μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα, προκειμένου να αποκατασταθεί η δημόσια διοίκηση για να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή και να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη.

Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου και θα συναντηθεί στις 8:30 με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς και μία ώρα μετά με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί στις 11:30 με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.