ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

"Περίπατο" οι προεκλογικές δεσμεύσεις. Υλοποιούμε τις μετεκλογικές.

 Απορρίφθηκε από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, η τροπολογία που κατέθεσε η Αριστερή Πλατφόρμα και με την οποία εξέφραζε τις αντιρρήσεις της για τη συμφωνία του Eurogroup και ζητούσε από τον Αλέξη Τσίπρα να προωθήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Υπέρ της τροπολογίας ψήφισαν 68 μέλη, ενώ κατά ψήφισαν 92 και βρέθηκαν και 5 λευκά.

 Έτσι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Τσίπρα, έγιναν τσίπουρα, και προχωράμε τώρα με φόντο το success story του Σαμαρά, στις μετεκλογικές δεσμεύσεις. Οι προεκλογικές άλλωστε είναι για τον λαό, οι μετεκλογικές για τις τράπεζες.

 Έχει εκλογικευτεί τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ (εκτσογλανιστεί κατα την γλώσσα του Βενιζέλου), μετά τα ταξίδια του Τσίπρα στην Ευρώπη, και μπορεί πλέον να συνεχίσει την καταστροφή της κοινωνίας, που θα έχει και αριστερό πρόσημο και θα αποδείξει και στην Ευρώπη ότι η αριστερά, είναι και αυτή για τον πούτσο και δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση πουθενά πάνω στην Γή.

 Βέβαια έκανε μια αιχμηρή παρέμβαση όσο αφορά τα βουλευτικά αυτοκίνητα, λέγοντας ότι «ένιωσα άσχημα όταν έμαθα ότι κάποιοι βουλευτές, διαφώνησαν με την οδηγία να μην παίρνουν αυτοκίνητα και αντέδρασαν όταν παίρνουν 6.000 ευρώ μισθό. Να μην γίνουμε σαν τους άλλους. Δεν ειναι λαϊκισμός, αλλά λεπτομέρειες, που θα κρίνουν εάν είμαστε ή δεν είμαστε σαν τους άλλους». Να σου πώ Αλέξη ότι και μόνο που απορρίπτεις της προεκλογικές δεσμεύσεις, είσαι σαν τους άλλους. Και δεν παίρνουν 6.000 ευρώ οι βουλευτές, παίρνουν πάνω απο 10.000 ευρώ μαζί με τα γαμησιάτικα που πληρώνει ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.