ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

«Ο Χαρδούβελης παρανομούσε σε βάρος των Ελλήνων, έκθετοι αυτοί που τον διόρισαν»

 «Το δημοσίευμα της «Real News» σχετικά με το έγγραφο του αρμόδιου υπουργού Παναγιώτη Νικολούδη για το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη δεν εκθέτει μόνο τον ίδιο τον πρώην ΥΠ.ΟΙΚ, αλλά αυτούς που τον όρισαν να διαχειρίζεται τις τύχες της οικονομίας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα», τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ίδια στιγμή που ο κ. Χαρδούβελης έστελνε mail στην τρόικα συμφωνώντας σε νέα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα, δεν δήλωνε τα εισοδήματά του και έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό. «Πώς θα μπορούσε ποτέ η κυβέρνηση Σαμαρά να διαπραγματευτεί με τους εταίρους και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολιτών όταν ο ίδιος ο ΥΠ.ΟΙΚ της παρανομούσε εις βάρος τους;», αναρωτιέται ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως η νέα κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο: «Η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής συνιστούν πρώτη προτεραιότητα. Δεν γίνεται ο ελληνικός λαός να πληρώνει τις αμαρτίες αυτών που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια και των φίλων τους».

 Καλά τα λόγια αλλά πρέπει να γίνουν και έργα κάποτε... Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανακοινώσεις, το "ειδικό" δικαστήριο αρνείται να εξεταστούν και να καταθέσουν και προφανώς "καλύπτει", τους μεγαλοαπατεώνες και αρχιεγκληματίες για την λίστα Λαγκάρντ και άλλα σκάνδαλα. Αφού έβγαζε τα χρήματα του στο εξωτερικό ο διορισμένος Βεληγκίκας Χαρντούμπελης, φαντάσου τι θα έχουν κάνει οι εκλεγμένοι "σωτήρες" του Έθνους όπως ο Σαχλαμαράς και το παχύδερμο ο Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.