ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Καμένη γή...

 «Καμένη γη» άφησαν πίσω τους Σαμαράς – Βενιζέλος. Το πολυδιαφημισμένο σενάριο του success story για το οποίο, προεκλογικά, υπερηφανεύονταν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, διέλυσε η Eurostat ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της μεταβολής του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος στις χώρες της Ευρώπης.

  Όσο αφορά την Ελλάδα, το τέταρτο τρίμηνο του 2014  η Ελλάδα, εκεί που ο τέως πρωθυπουργός υποστήριζε ότι θα φανούν τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης, παρουσίασε ύφεση -0,4% του ΑΕΠ, αν και την υπόλοιπη χρονιά κινούνταν σε θετικά πρόσημα.

 Την ίδια ώρα, η ευρωζώνη στο σύνολό της παρουσίασε αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,3%, ενώ η Ε.Ε. των 28 σημείωσε αύξηση κατά 0,4%, επιτυγχάνοντας σε ετήσια βάση αυξήσεις 0,9% και 1,3% αντίστοιχα.

 Είναι αυτό που είχε πει πέρσι τον Μάιο, το κοματικό στέλεχος της ΝΔ Νίκη Τζαβέλλα "ας καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρωζώνης..." και αυτό έκανε και ο Σαμαράς. Να τον χαίρεται η παράταξη του και όσα μούλικα φασισταριά που την αποτελούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.