ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

«Μας πέταξαν έξω, δεν ήθελαν να μας δουν... δεν κάθονται στα τέσσερα»! Διαβάστε το δράμα που ζουν τα τεχνικά κλιμάκια στο υπόγειο του «Caravel»

 Δεινοπαθούν τα τεχνικά κλιμάκια στο υπόγειο του «Caravel». Οι εμπειρογνώμονες των Θεσμών εμφανίστηκαν με τους φακέλους στα χέρια, αλλά απέναντί τους βρήκαν δημοσίους υπαλλήλους με οδηγίες να παραδώσουν μόνο ορισμένα δημοσιονομικά στοιχεία και να μην συζητούν μαζί τους για μεταρρυθμίσεις.

 «Αν θέλετε κάτι περισσότερο, είναι ζήτημα διαπραγμάτευσης την οποία έχει αναλάβει ο πρωθυπουργός», είναι η στερεότυπη απάντηση που άφηνε άφωνους του ξένους διαπραγματευτές.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος», τα «καψώνια» της ελληνικής πλευράς δεν σταμάτησαν εκεί: υπήρχε στην ατζέντα, για παράδειγμα, συνάντηση για τα «κόκκινα» δάνεια, αλλά εμφανιζόταν αντιπροσωπεία για το ΕΣΠΑ. Δεν είναι περίεργο, σύμφωνα με το ίδιο πάντοτε δημοσίευμα, που οι συναντήσεις διαρκούσαν πολύ λίγο.

 «Εδώ ήρθαμε να συζητήσουμε, δεν ήρθαμε για interview με ερωτήσεις – απαντήσεις», ανάφεραν τα τεχνικά κλιμάκια απέναντι στα «μουγκά» στελέχη των υπουργείων. Οι εκπρόσωποι της Κομισιόν, μάλιστα, ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους πως «μας πέταξαν έξω! Δεν ήθελαν να μας δουν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.