ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Με γεμάτη ατζέντα η συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 7.30 το βράδυ της Κυριακής η σύσκεψη με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Ευκλείδη Τσακαλώτο, που είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Η σύσκεψη διήρκησε μια ώρα, ενώ εξερχόμενοι του Μεγάρου Μαξίμου οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν έκαναν δηλώσεις.

Θέματα σχετικά με την οικονομική κρίση, τις διμερείς σχέσεις σε πολιτικό, οικονομικό και διπλωματικό επίπεδο, την πορεία της ΕΕ και περιφερειακά ζητήματα, θα βρεθούν στο επίκεντρο των συνομιλιών που θα έχουν αύριο στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Γερμανίδα καγκελάριος Aνγκελα Μέρκελ.


Όπως είναι γνωστό η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση της κ. Μέρκελ.

Κυβερνητικές πηγές στην Αθήνα ανέφεραν ότι μετά την επταμερή συνάντηση των Βρυξελλών το κλίμα στις δύο πρωτεύουσες έχει αποφορτιστεί και έτσι οι δύο ηγέτες θα μπορούν να συζητήσουν εφ' όλης της ύλης και χωρίς πίεση, κάτι που επισημαίνει και ο πρωθυπουργός σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να αναχωρήσει την Κυριακή κατά τις 11 π.μ. από την Αθήνα.

Στις 5 μμ τοπική ώρα θα του αποδοθούν τιμές από άγημα έξω από την Καγκελαρία και στην συνέχεια ο πρωθυπουργός και η κ. Μέρκελ θα έχουν μεταξύ τους συνάντηση.

Στις 7μμ τοπική ώρα θα γίνουν δηλώσεις και θα απαντήσουν σε λίγες ερωτήσεις και αμέσως μετά θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας στο οποίο εκτός από τους δύο ηγέτες θα πάρουν μέρος και πέντε συνεργάτες τους από κάθε πλευρά.

real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.