ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ο ΣΟΥΛΤΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

 Να μην στραφεί εναντίον των Ευρωπαίων συμμάχων του ζητά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το επικείμενο ταξίδι του στη Μόσχα, στις 8 Απριλίου.

 Ωραίος ο καράφλας... Η επιβίωση του Ελληνικού λαού δηλαδή, συνιστά εχθρική πράξη εναντίον των Ευρωπαίων "συμμάχων" μας. Αυτά γίνονται όταν κάθεσαι "στα τέσσερα" και "διαπραγματεύεσαι" όπως οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου. Βγαίνει το κάθε γκόλουμ της Ευρώπης και μας υποδυκνύει τι θα κάνουμε. Όπως λέει ο λαός "δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι".

 Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πουτσολεβιές Μάρτιν Σούλτς, κατέστησε σαφές στον κ. Τσίπρα ότι οποιαδήποτε συναλλαγή με χώρα Ε.Ε (εκτός απο τις Η.Π.Α βεβαίως βεβαίως), αποτελεί "αιτία ρήξης" (και πολέμου) με τους Ευρωπαίους. Εδώ και πέντε περίπου χρόνια, οι κατα τον Σούλτς "σύμμαχοι" μας, ασκούν μια συστηματική γενοκτονία εις βάρος του Ελληνικού λαού, οπότε ο κάθε αδαής μπορεί να αντιληφθεί ότι ήδη είμαστε σε πόλεμο με τους τεχνοκράτες της Ευρώπης.


Σύμφωνα, με το γερμανικό Spiegel, που το αναδεικνύει σε πρώτο θέμα, ο κ. Σουλτς επικοινώνησε προ ημερών με τον πρωθυπουργό και του ζήτησε να «προφυλάξει» την Ευρωπαϊκή Ένωση και να συνεχίσει να συνεργάζεται στην εξόντωση των Ελλήνων με τους "θεσμούς",  προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωπαική Ένωση.


 Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Hannoverschen Allgemeinen Zeitung, ο κ. Σουλτς υποστήριξε ότι «είναι απαράδεκτο ο Αλέξης Τσίπρας να θέτει εν κινδύνω τις σχέσεις με την Ευρώπη λόγω της αναζήτησης βοήθειας από τη Ρωσία», κάτι το οποίο άλλωστε αναφέρουν ρητά οι δανειακές συμβάσεις, οτι δηλαδή αποκλείεται οποιαδήποτε βοήθεια απο τρίτη χώρα πέρα απο εκείνη των  αναξιόπιστων διεθνών οργανισμών όπως είναι το ΔΝΤ και η ΕΚΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.