ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Η Ελλάδα στην Ρωσία, η Ευρώπη στην Τουρκία

 Στην Τουρκία βρίσκονται ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς και η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Άν Μπρασέρ.

 Ο Σουλτς θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, τον πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, τον υπουργό αρμόδιο για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις Βολκάν Μποζκίρ, τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP, Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου, τον πρόεδρο του τρίτου κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, τον συμπρόεδρο του φιλοκουρδικού HDP Σελαχετίν Ντεμίρτας και τον Τούρκο Συνήγορο του Πολίτη Νιχάτ Ομέρογλου.

 Στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθούν κυρίως θέματα των σχέσεων Τουρκίας - Ε.Ε., η Έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου για την Τουρκία και η απόφασή του στο θέμα της «γενοκτονίας των Αρμενίων». Ο Σούλτς θα επισκεφτεί και τα στρατόπεδα προσφύγων στο Γκαζίαντεπ και το Κιλίς. Η Αν Μπασέρ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν και τον πρόεδρο του Συνταγματικού Δικαστηρίου Ζουχτού Αρσλάν, ενώ θα παρευρεθεί και στο στρατόπεδο προσφύγων στο Κιλίς. Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.