ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΠΑΣΟΚ: «Κακόγουστη παράσταση» η συζήτηση για το λογιστικό έλεγχο του χρέους

Ως «μια θεσμικά κακόγουστη παράσταση» χαρακτηρίζει τη σημερινή συζήτηση σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής για το λογιστικό έλεγχο του χρέους το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όπως σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, «άρχισε  -υποτίθεται- η διαδικασία συγκρότησης μιας δήθεν επιτροπής για το λογιστικό έλεγχο του χρέους, σε συνέχεια όσων είχε ανακοινώσει μόνη της η κ. Κωνσταντοπούλου σε μια από τις προσωπικές της συνεντεύξεις περιστοιχιζόμενη από μια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ένα Βέλγο φερόμενο ως ειδικό στο χρέος των χωρών του τρίτου κόσμου».

«Άλλο όμως μια τέτοιου επιπέδου συνέντευξη της κας Κωνσταντοπούλου και άλλο κοινή κομματική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ / Ανεξάρτητων Ελλήνων στην οποία παρίσταται και ομιλεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος, ενόψει - υποτίθεται - της συγκρότησης μιας επιτροπής της Βουλής στην οποία δεν μετέχουν τα κόμματα και οι βουλευτές, αλλά πρόσωπα της αποκλειστικής επιλογής της κ. Κωνσταντοπούλου» συμπληρώνει το ΠΑΣΟΚ που τονίζει ότι «αυτό το σκηνικό παραβιάζει κάθε κανόνα δημοκρατικής και κοινοβουλευτικής τάξης» και πως στήνεται για ένα πολύ φτηνό προπαγανδιστικό σκοπό:

«Για να συντηρείται η ψευδής εντύπωση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝ.ΕΛΛ. δήθεν κάτι κάνει στο ζήτημα του χρέους. Ενώ η αλήθεια είναι ότι το μόνο που κάνει είναι να σαρώνει τα αποθεματικά των ταμείων και άλλων φορέων για να πληρώσει δόσεις και να εξυπηρετήσει το χρέος, καθυστερώντας να ζητήσει την εφαρμογή των δεσμεύσεων που ανέλαβαν το 2012 οι εταίροι μας για περαιτέρω παραμετρικές επεμβάσεις στο χρέος» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

efsyn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.