ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Πόλεμος στα Σκόπια

 Οκτώ αστυνομικοί και 14 "τρομοκράτες" σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν στο Κουμάνοβο της ΠΓΔΜ, ενώ 37 αστυνομικοί τραυματίσθηκαν. Δεν υπάρχουν νεκροί μεταξύ των πολιτών, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών.

 Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας της ΠΓΔΜ Ίβο Κότεσκι, η επιχείρηση της αστυνομίας εναντίον πολυάριθμης ομάδας ενόπλων στο Κουμάνοβο ολοκληρώθηκε με την εξουδετέρωση της ομάδας αυτής.

 Ο Κότεσκι ανέφερε ότι οι επικεφαλής της ομάδας των ένοπλων Αλβανών προέρχονταν από το Κόσοβο και πρόσθεσε ότι πάνω από 30 μέλη της ομάδας αυτής, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι πολίτες της ΠΓΔΜ (αλβανικής εθνικής καταγωγής), παραδόθηκαν στην αστυνομία.

 Ο Κότεσκι επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι οχτώ αστυνομικοί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στο Κουμάνοβο και άλλοι 37 τραυματίστηκαν.

Συνολικά, ο απολογισμός των μαχών ανέρχεται, μέχρι στιγμής, στους 22 νεκρούς. Από σήμερα το μεσημέρι οι συγκρούσεις στο Κουμάνοβο, οι οποίες ξεκίνησαν το πρωϊ του Σαββάτου, έχουν σταματήσει.

 Όπως ανέφεραν πληροφορίες απο αξιόπιστες πηγές, μεταξύ των ενόπλων "τρομοκρατών" υπήρχαν και τζιχαντιστές ενώ κάποιες ενδυμασίες αυτών έφεραν τα διακριτικά του UCK.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.