ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

"Με την δύναμη του Αλλάχ..."

 Η μαλακία στην Ελλάδα, αποδεδειγμένα απο αρχαιοτάτων χρόνων, δεν έχει όρια. Βέβαια η πρόσφατη "παπαριά" ξεπερνάει ακόμα και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας του Στήβεν Σπίλμπεργκ. Ο λόγος δεν είναι άλλος απο τον Πακιστανό "υπερτυχερό" του τζόκερ που κέρδισε το ποσο των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ.

 Όπως μας αναφέρει κιόλας το "έγκριτο" site www.deite-to.com (εκεί το είδαμε εμείς) ο άνθρωπος απο το Πακιστάν αναφώνησε "Ο Αλλάχ και ο Σεβάχ ο Θαλασσινός, είναι μεγάλος και με την δύναμη του Τζίνι που βγήκε απο το λυχνάρι κέρδισα".

 Η αθλιότητα συνεχίστηκε με νέα άρθρα απο δεκάδες "ελληνικά" site, προφανώς ελεγχόμενα απο τις Η.Π.Α, με τον "υπερτυχερό" που ζεί παράνομα στην Ελλάδα ( άρα τα χρήματα τα παίρνει το Κράτος), να φέρεται σαν μισέλληνας και να προκαλεί σόκ με τις δηλώσεις τους... χαχαχαχαχαχαχαχα... Το μόνο σοκ βέβαια που προκάλεσαν αυτά τα δημοσιεύματα είναι ότι τα αρχίδια μας δεν έχουν σταματήσει ακόμα να κουνιούνται απο τα γέλια.

 Όπως αναφέρει το δημοσιογραφικό site του κ. Βαξεβάνη, ελάχιστοι μπήκαν στον κόπο να τσεκάρουν την φωτογραφία προκειμένου να διαπιστώσουν ότι ανήκει στον Πακιστανικής καταγωγής Farrakh Nizzar ο οποίος όμως δεν ζει στην Ελλάδα αλλά… στο Μάντσεστερ της Αγγλίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.