ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Τσίπρας: «Όταν υπάρχει βούληση, υπάρχει και ο τρόπος»

 "Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχε, σήμερα, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Σκουρλέτη, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει ως σήμερα από το Υπουργείο και αυτές που έχουν δρομολογηθεί. Επίσης αναφέρθηκαν στις εξελίξεις σχετικά με τον ρωσικό αγωγό.

  Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε, επίσης, για την εξέλιξη αναφορικά με τη παύση των εργασιών στις Σκουριές και την αταλάντευτη προσήλωση της κυβέρνησης στην τήρηση των περιβαλλοντικών όρων και τη προστασία του δημόσιου συμφέροντος.

  Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον Υπουργό για την προσπάθειά του, δηλώνοντας ότι « όταν υπάρχει βούληση, υπάρχει και ο τρόπος».
Ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθούν οι περαιτέρω πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης."

 Αυτή η μαλακία πέρι βούλησης είναι παρμένο απο το www.real.gr του υποχθόνιου Χατζηνικολάου.
Την βούληση ο λαός κ. Τσίπρα, στην έδειξε στο δημοψήφισμα αλλά στα αρχίδια σας ο λαός, όπως έκανε και το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. 40 χρόνια τώρα... Τώρα ότι και να κάνει η "πρώτη φορά Αριστερά" με στελέχη του πρώην ΠΑΣΟΚ, είναι για να γελάει ο κόσμος.

 Κύριοι της "πρώτης φοράς Αριστεράς" είστε για τον ΠΟΥΤΣΟ!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.