ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

"Πόρτα" απο τον Τσίπρα σε Μειμαράκη για συνάντηση στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής

 Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να του ζητήσει συνάντηση στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

 Ο πρωθυπουργός εξήγησε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή για αυτό άλλωστε και παρέδωσε αμέσως την εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 Βέβαια να ψηφίζουν μνημόνια και μαλακίες και με τα δύο χέρια και πόδια ξέρουν και οι δύο αλλά γιατί να πληρώσει την "νύφη" ο Αλέξης για μια μαλακία-ληστεία που έκαναν και κάνουν 40 χρόνια τώρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε? Την "δουλειά", σας την έκανε, "πέρασε" μνημόνια (νομίζει δηλαδή) και επιταγές του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών και τώρα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

 Ως εκ τούτου, ο κ. Τσίπρας εξήγησε ότι δεν θεωρεί σκόπιμο να συναντηθούν με αντικείμενο το σχηματισμό κυβέρνησης, καθώς κρίνει ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα αλλά ούτε και περιθώριο προγραμματικής σύγκλισης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

 Έτσι εντός της ημέρας οι επαφές του προέδρου της ΝΔ ολοκληρώνονται χωρίς αποτέλεσμα, όπως ήταν αναμενόμενο, και η εντολή θα επιστραφεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να την αναθέσει στη συνέχεια στο τρίτο κόμμα, τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

 Αξίζει να σημειωθεί πως κύκλοι από τη Συγγρού ανέφεραν το πρωί της Κυριακής πως ο κ. Μεϊμαράκης τηλεφώνησε στις 10 το πρωί στον πρωθυπουργό, με τον τελευταίο όμως να μην απαντά στο τηλεφώνημα... (αχ γιατί βρε Alexis θα σε μαλώσω...).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.