ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ευρώ πάση θυσία...

 Ευρώ πάση θυσία... για να γυρίσει ο τροχός και να γαμήσει και ο φτωχός... με 5 ευρώ η κόρη σου και η μάνα σου θα κάνουν πίπα, πισωκολλητό, καρεκλάτο, σπαγγάτο, ιεραποστολικό σε "καλοπληρωτές" Ευρωπαίους τουρίστες που θα επισκέπτονται την χώρα μας, αλλά και στους πρόσφυγες που καταφθάνουν στην χώρα μας κατα χιλιάδες, χτυπημένοι απο τους πολέμους της Δύσης εναντίον τους.

 Με 100 ευρώ στην καλύτερη που θα δίνουν οι τράπεζες στους πρόσφυγες εργαζόμενους, θα μπόρουν και αυτοί να διαθέσουν και 5 ευρώ για να σου πηδήξουν Έλληνα, την μάνα, τον πατέρα, την αδερφή και όλο σου το σόι... και αν τύχεις και σε παιδεραστή-κτηνοβάτη, τότε τα κονόμησες. Δεν κατάλαβα, μόνο ο Σόρος θα γαμάει...?

 Ήδη το "πετυχημένο" αυτό μοντέλο της εκμετάλλευσης ανθρώπων απο την Ε.Ε, εφαρμόζεται με τεράστια επιτυχία, στης γειτονειές και τα σοκάκια της Αθήνας, όπου Νιγηριανές και Μαροκινές, στα κάνουν όλα με 5 ευρώ... μπορεί και με 4,50 γιατί υπάρχει και ανταγωνισμός. Σύντομα θα είναι και "τα δικά μας παιδιά" όπως έλεγαν και οι ΠΑΣΟΚοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.