ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Απόψε στις 21:00 το debate-παρωδία

 Απόψε το βράδυ στις 21:00, το πρώτο debate των πολιτικών αρχηγών μετά το 2009.

 Μετά από συζητήσεις και έντονο παρασκήνιο που κράτησε αρκετές ημέρες, το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πολιτικούς αρχηγούς για το ντιμπέιτ που θα μεταδοθεί διακαναλικά στις 21:00 απόψε το βράδυ (09/09/2015).

 Eπτά πολιτικοί αρχηγοί-μαριονέττες θα βρεθούν απέναντι από επτά "παπαγαλάκια", σε μια συζήτηση που σαν στόχο θα έχει να κοιμήσει τους ήδη κοιμισμένους Έλληνες, προσπαθώντας να πείσουν τον ψηφοφόρο για το ποιος έβαλε τις πιο όμορφες υπογραφές στις εθνοκτόνες συμφωνίες με τους "εταίρους" μας.

  Οι πολιτικοί θα καθίσουν με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων τους στο κλείσιμο της Βουλής και θα εξαιρείται -μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που αποδέχθηκαν όλοι- ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, η δίκη του οποίου συνεχίζεται. Προφανώς αν υπόδικος ήταν ο Θεοδωράκης δεν θα
υπήρχε λόγος να απέχει απο το debate μιας και είναι υπέρμαχος των μνημουνίων και της Ε.Ε. Ο Κουτσούμπας δεν καταλαβαίνω τι σκατά θα πάει να κάνει εκεί ανάμεσα στα "σκυλιά" των μνημονίων, αλλά θα μας το πει η ιστορία αργότερα μετά απο μερικά χρόνια.

 Κατά σειρά, λοιπόν, θα καθίσουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο επικεφαλής του κόμματος Ποτάμι Σταύρος Θεοδωράκης, ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

 Ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι έξι δημοσιογράφοι-αστέρια της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης, τα τέκνα του Γκαίμπελς, η ξεφτίλες της ενημέρωσης, από τον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ, από το MEGA η Όλγα Τρέμη, από τον ΑΝΤ1 η Μαρία Χούκλη, από το ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη, από το Star η Μάρα Ζαχαρέα και από το Ε ο Μάκης Γιομπαζολιάς.


 Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έχουν συμφωνήσει και για ένα ακόμα ντιμπέιτ μεταξύ των Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στις 14 Σεπτεμβρίου.

 Εκτός από την τηλεοπτική κάλυψη, το ντιμπέιτ θα μεταδοθεί πανελλαδικά από τους 19 περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΤ και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της Φωνής της Ελλάδας.

 newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.