ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Βομβαρδίστηκε Τούρκικο κονβόι εκεί που κατέπεσε το Ρωσικό SU-24

 Χτυπήθηκε ένα ολόκληρο κομβόι Τούρκων και Τουρκμένων πριν από λίγο καθώς και μία μονάδα Τούρκων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό του συριακού εδάφους, ακριβώς στο ίδιο σημείο που καταρρίφθηκε χθες το ρωσικό αεροσκάφος.

 Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι Ρώσοι βομβάρδισαν Τουρκικό κομβόι, που μετέφερε “ανθρωπιστική βοήθεια” (βλήματα TOW, πυράυλους Stinger, σφαίρες 7,62 χιλ.) 4.500 χλμ εντός Συριακού εδάφους.

  Τουρκικά μέσα λένε πως το κομβόι βομβαρδίστηκε από πυραυλους Ρωσικών μαχητικών. Οι ίδιες
πηγές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 3 νεκρούς και 8 τραυματίες. Στο παρελθόν οι Τούρκοι έχουν κατηγορηθεί ότι μετέφεραν όπλα και όχι ανθρωπιστική βοήθεια όπως ισχυρίζονται.


 Οι Ρώσοι πετούν κοντά στα τουρκικά σύνορα και βομβαρδίζουν θέσεις ισλαμιστών σε μια ορεινή περιοχή στα βόρεια της επαρχίας Λατάκιας, καθώς είναι η κύρια οδός για την παράνομη διακίνηση ανθρώπων και αγαθών μεταξύ Τουρκίας και Συρίας και λειτουργεί ως είσοδος για τα όπλα που αποστέλλονται στους ισλαμσιτές του ISIL της Συρίας από την οργάνωση Φίλων της Συρίας Δυτικών και Μεσανατολικών χωρών, που καθοδηγείται από τις ΗΠΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.