σλ

τεστ

ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Συμμετοχή του λιμενικού στην κατάσχεση 13,5 τόνων κάνναβης στη Μεσόγειο


Συμμετοχή στον εντοπισμό και την κατάσχεση 13,5 τόνων κάνναβης, είχε το Λιμενικό Σώμα, στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης καταστολής της διακίνησης ναρκωτικών στην Μεσόγειο θάλασσα.

Ειδικότερα, και όπως ανακοινώθηκε σχετικά, το Λιμενικό Σώμα, σε συνεργασία με τις Ισπανικές Αρχές και την Europol, συνδράμανε τις Ιταλικές Αρχές στον εντοπισμό τις πρωινές ώρες, στις 2 Δεκεμβρίου, στη θαλάσσια περιοχή 10 ναυτικά μίλια από τις νοτιοανατολικές ακτές της νήσου Pantelleria Ιταλίας, του φορτηγού πλοίου M/V MUNZUR σημαίας Παναμά, στην κατάσχεση περισσότερων από 13,5 τόνους κάνναβης και στη σύλληψη των έντεκα μελών του πληρώματός του, Ουκρανικής και Γεωργιανής εθνικότητας.

Η συντονιστική δομή αυτής της διεθνούς επιχείρησης με την κωδική ονομασία “Libeccio International”, που συγκροτήθηκε στο Παλέρμο της Ιταλίας, πλαισιώθηκε από αξιωματικούς του ελληνικού Λιμενικού Σώματος, της Ισπανίας και της Europol και από τον Ιούνιο του 2015, έχει αποφέρει την κατάσχεση συνολικά 60 τόνων κάνναβης και τη σύλληψη 46 ατόμων.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...