ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Βερολίνο: Θεμελιωμένη η συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα

 Μετά απο τις "στρακα-στρούκες" του Τσίπρα και της Γεροβασίλαινας για μη συνέχιση της "οικονομικής βοήθειας" του ΔΝΤ σε οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας, το βερολίνο απαντάει ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα "δεν είναι μόνο πρακτική που έχει "αποδώσει", αλλά είναι θεμελιωμένη και στα σχετικά νομικά κείμενα για το πρόγραμμα του ESM και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως στη δήλωση του Eurogroup τον Αύγουστο, η οποία στηρίχθηκε και από το ΔΝΤ και από την Ελλάδα».

 Έχει αποδώσει Έλληνα βλέπεις? Τι βλακείες μας λένε οι κυβερνώντες? Η μεγάλη ανεργία, η ύφεση, ο θάνατος, η διάλυση της κοινωνίας, είναι μόνο μερικές απο τις "επιδόσεις" του ΔΝΤ.


  Εξάλλου η εκπρόσωπος του γερμανικού νέου Ράιχσταγκ για θέματα  οικονομικών Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, περιορίστηκε να επαναλάβει ότι «η θέση της κυβέρνησης είναι όπως έχει καταγραφεί στη δήλωση του Eurogroup στις 14 Αυγούστου - επιθυμούμε τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρέχον πρόγραμμα». Βέβαια αυτό ήταν θέση της κυβέρνησης και όχι του λαού αλλά ποιός τον λογαριάζει τον λαο να μου πεις...

 Σε ό,τι αφορά τις συνέπειες που θα είχε ενδεχόμενη απόφαση του ΔΝΤ να μην συμμετάσχει στο πρόγραμμα, η εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε παρέπεμψε στο χρονοδιάγραμμα και δήλωσε: «Βρισκόμαστε τώρα στην πρώτη δόση του προγράμματος βοήθειας. Πρέπει να δεχτούμε ότι δεν θα ολοκληρωθούν όλα αυτό το χρόνο, ώστε να ξεκινήσει η επίσημη διαδικασία αξιολόγησης, αλλά θα πάμε στον επόμενο χρόνο. Το ίδιο το ΔΝΤ έχει καταστήσει απολύτως σαφές ότι θα ανακοινώσει τότε, με αυτή την αξιολόγηση, την απόφασή του. Δεν θέλω να μπω σε εικασίες τώρα, ας περιμένουμε».

real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.