ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ο "ξεπεσμός" της ανθρωπότητας...

 Την κοινωνική κατακραυγή έχει προκαλέσει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την τελευταία τεράστια "επιτυχία" των αδιάφθορων της ΣΔΟΕ, όπου "τσίμπισαν" ένα μεγαλοφοροφυγά καστανά και με την άγαστη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ (δεκατρείς αστυνομικοί, ένα περιπολικό κι ένας γερανός κινητοποιήθηκαν), τον συλλαμβάνει βίαια.

 Από τη μία η  "πρώτη φορά Αριστερά" κυβέρνηση μας  «πουλάει σεμινάρια» για αλληλεγγύη, να μας μιλάει για «ανθρωπιστική κρίση» να «ξεσκίζει τα ιμάτιά» της περί των φτωχών και πώς τους προστατεύει και από την άλλη να δέχεται τον βάναυσο δημόσιο εξευτελισμό ηλικιωμένων ανθρώπων που πουλάνε την πραμάτεια τους για ένα κομμάτι ψωμί επειδή κάτι "μάγκες" πολιτικοί τους κλέψανε τις συντάξεις και τους κόψανε τα φάρμακα. Διαβάστε το συγκλονιστικό άρθρο της  Γεωργίας Λινάρδου στο newsbomb.gr

  Βέβαια αυτό το περιστατικό, είναι μια "πρόγευση" για το χτύπημα που  θα ακολουθήσει στην συνέχεια ενάντια στην ελληνική κοινωνία, όπου βαριά οπλισμένες διμοιρίες "ταγματασφαλιτών", θα πετάει βίαια και θα σέρνει τον κόσμο έξω απο τα σπίτια του.

 Την ίδια ώρα ο φερόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδος, προαναγγέλει σε όλους τους τόνους ότι, τα επόμενα χρόνια θα είναι μαύρα και άραχνα για τους πολίτες της ελληνικής κοινωνίας, κυρίως των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

 Παράλληλα Τσίπρα και Καμμένος, προσπαθούν να καλύψουν την απανθρωπιά και τα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλει η Ευρωζώνη, εξαγγέλοντας "παράλληλο πρόγραμμα" όπου βαφτίζουν το κρέας ψάρι, προσπαθώντας να κερδίσουν την συναίνεση της κοινωνίας στον θάνατο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.