ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Δώσε φόρους στον λαό!

 Πάρτε κόσμε!!! Για περάστε, για περάστε... Η "κυβέρνηση" της Αριστεράς του κώλου, αντποκρινόμενη στο κλίμα των εορτών, μοιράζει δώρα έκτακτους φόρους προσπαθώντας να βγάλει απο την μύγα ξίγκι.

 Το Αριστερό οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, "ανακάλυψε" άλλη μια τρύπα στα έσοδα του κράτους της τάξης των 300 εκατομμυρίων ευρώ.

 Για να μην μειώσει (ακόμα)  περαιτέρω τις συντάξεις, το οικονομικό επιτελείο εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβληθεί ειδικό τέλος σε συναλλαγές, που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω τραπεζών. Ο φόρος δεν θα ξεπερνά το ένα τοις χιλίοις.


 Παραδείγματος χάριν,  για μια πληρωμή ενοικίου  300 ευρώ, το ειδικό τέλος αυτό θα έφτανε τα 30 λεπτά του ευρώ, που δεν αποτελεί σημαντική επιβάρυνση για τους συναλλασσόμενους αλλά στο σύνολο της οικονομίας η επιβολή ενός τέτοιου τέλους θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα ώστε να καλυφθούν χρηματοδοτικές ανάγκες χωρίς να κοπούν κύριες συντάξεις.

Φυσικά όλα αυτά είναι αλχημείες της κυβέρνησης-μαριονέττα αφού και "τρύπες" θα υπάρχουν πάντα στα έσοδα του κράτους που έχουν καταρρεύσει και οι συντάξεις θα εκμηδενιστούν όπως διατάζουν οι Βρυξέλλες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.