ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Έξι μήνες φυλακή με αναστολή στον επικίνδυνο καστανά

 Ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 61 ετών μικροπωλητή που την περασμένη Παρασκευή, όπου ο Τσίπρας είχε αμολύσει τα λυσσασμένα σκυλιά του να κατασπαράξουν την κοινωνία, και είχαν βρεί τον άτυχο καστανά στην στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

 Ο κατηγορούμενος, που χρόνια τώρα πουλάει κάστανα στο κέντρο της πόλης, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για άσκηση υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια και απείθεια ενώ παρασημοφορήθηκαν απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (Ανε)Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την υπερβολική χρήση βίας και τον δημόσιο εξετευλισμό του καστανά αλλά και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, οι "άνδρες" της αστυνομίας που κλήθηκαν να επέμβουν για να συλλάβουν τον επικύνδινο βιοπαλαιστή.


Ο 61 ετών καστανάς απολογήθηκε ότι είχε 5ετή άδεια άσκησης υπαίθριου εμπορίου, η οποία έληξε το 2007 και έκτοτε δεν την ανανέωσε, λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Απορημένοι οι δικαστές της έδρας, ρωτούσαν επίμονα τον καστανά, πως είναι δυνατόν να μιλάει για οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα εν έτη 2015, τη στιγμή που οι πολιτικοί μας τα "σπάνε" στα μπουζούκια και παρακολουθούν ζωντανά Λαζόπουλο.

Νωρίτερα, κατέθεσε στο δικαστήριο και ο αστυνομικός, που είχε ζητήσει ενισχύσεις προκειμένου να συλλάβει τον καστανά δύο διμοιρίες ΜΑΤ, πέντε ομάδες ΔΙΑΣ, ένα λόχο ορεινών καταδρομών, ένα ουλαμό αρμάτων μάχης, υποστήριξη απο Patriot καθώς και δύο μοίρες μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Κατα την ακροαματική διαδικασία ο ταγματασφαλίτης είπε ότι: «Δεχθήκαμε καταγγελία από πωλητή και πήγαμε να κάνουμε τον προβλεπόμενο έλεγχο. Δεν έχει άδεια από το 2007 (...). Μας πέταξε ένα ντοσιέ και μας είπε πάρτε δρόμο.» Προφανώς έντρομος ο "αστυνομικός" βλέποντας τον ντοσιέ, θεώρησε ότι ήταν βόμβα με αέριο SARIN και για αυτό αναγκάστηκε να καλέσει ενισχύσεις.

«Άρχισε να φωνάζει περισσότερο και να μας πετάει κάστανα» κατέθεσε ο μάρτυρας και μετά το σοκ απο τον ντοσιέ ο ταγματασφαλίτης θεώρησε ότι επρόκειτο για διατρητικά βλήματα διασποράς και σε μια στιγμή σκέφτηκε να ζητήσει αεροπορικούς βομβαρδισμούς απο το ΝΑΤΟ.

 Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν η παρέμβαση του Mr. Alexis Tsipra (χειροκροτήματα!!!), όπου ζήτησε το επίπεδο των ελέγχων να αντιστοιχεί στο επίπεδο της παράβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.