ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

"Γίγαντας" αρουραίος σε πανεπιστήμιο της Κίνας - ΦΩΤΟ

 Ένας γιγάντιος αρουραίος- που φτάνει περίπου στο ένα μέτρο – αιχμαλωτίστηκε στην αυλή ενός πανεπιστημίου στην Κίνα. Οι φωτογραφίες του αρουραίου – γίγαντα, ο οποίος ζυγίζει 10 κιλά προκάλεσαν φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Κάποιοι,μάλιστα, έσπευσαν να μοιράσουν τις κοινές ανησυχίες τους, επισημαίνοντας ότι φοβούνται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα νέο είδος αρουραίων, ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο πλάσμα ίσως είναι αποτέλεσμα μιας γενετικής αλλοίωσης.
 
 Να σημειωθεί, πως το συγκεκριμένο είδος που ανήκει στους μυοκάστορες, εναλλακτικά γνωστούς ως αρουραίους του ποταμού, εθεάθη μέσα στους από διαδρόμους του Ιατρικού Πανεπιστημίου Wenzhou, στην Κίνα .


 Το προσωπικό του πανεπιστημίου κατάφερε, ρίχνοντας διάφορα αλιευτικά δίχτυα, να αιχμαλωτίσει το πλάσμα , του οποίου τα μπροστινά δόντια αντιστοιχούν στο μέγεθος ενός ανθρώπινου αντίχειρα. Αργότερα, το έβαλαν σε ένα κουτί από χαρτόνι και το παρέδωσαν στα χέρια των ειδικών των άγριων ζώων. Οι λέκτορες με τη σειρά τους δήλωσαν ότι το πλάσμα ενδέχεται να είναι ένα κατοικίδιο ζώο που δραπέτευσε.

 Δείτε τις φώτο εδώ:




enikos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.