ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Μάρδας: "Οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήσαν δειλές γιατί δεν εφήρμοσαν όλα τα μνημόνια..."

 Ο νεοφιλελεύθερος ψυχάκιας Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπέλυσε επίθεση κατα της γιαλαντζί αριστεράς απο το βήμα της βουλής κατα την διάρκεια της ομιλίας του για την κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού.

 Ο ταλαντούχος θεατρίνος, προσέφερε άλλη μια απολαυστική παράσταση για το κοινό, με την ιστορική φράση "δεν θα μας τρελάνετε εσείς".

 «Εσείς καλέσατε αύριο τον κόσμο να απεργήσει κατά της κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα καλείτε τον κόσμο να απεργήσει κατά του προϋπολογισμού τον οποίο θα ψηφίσετε σε δύο ημέρες και έχετε τα μούτρα να μου κάνετε υποδείξεις; Λίγη ντροπή. Μεθαύριο θα ψηφίσετε και αύριο απεργείτε. Δεν θα μας τρελάνετε εσείς».... αλλά αν είσαι Αριστερά του κώλου, αυτά παθαίνεις. Σου κουνάει το δάχτυλο το κάθε κλόουν της πολιτικής.

 Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι η συζήτηση για τον προϋπολογισμό φέρνει απαισιοδοξία και κατέληξε λέγοντας : «Κοινώς τα κάνατε θάλασσα και πρέπει να φύγετε όσο γίνεται πιο γρήγορα, για να έρθουμε εμείς και να κάνουμε τα ίδια ή αυτά που όλοι μας τέλος πάντων, έχουμε συμφωνήσει με το ΔΝΤ».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.