ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Με "συνέντευξη" η χορήγηση ασύλου στη Γερμανία

Οι γερμανικές αρχές θα αρχίσουν να παίρνουν "προσωπικές συνεντεύξεις" από τους Σύρους που έχουν αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία, ξεκινώντας από αύριο Παρασκευή, δήλωσε μια εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών στο πρακτορείο Ρόιτερς, κάτι που σημαίνει ότι το Βερολίνο ανατρέπει την πολιτική της σχεδόν αυτόματης χορήγησης του καθεστώτος του πρόσφυγα σε όσους κατάγονται από τη Συρία.

 Ο εξαθλιωμένος πρόσφυγας, θα πρέπει να δηλώνει υποταγή στον καπιταλισμό, να ευχαριστεί τους "ευεργέτες" του Γερμαναράδες που χρηματοδοτούν απο το υστέρημα τους, τους πολέμους στην χώρα του κάνοντας τον πρόσφυγα, ενώ εμπρακτα θα πρέπει να δείξει την ευγνωμοσύνη του δουλέυοντας τζάμπα και τρώγοντας σκατά απο το Γερμανικό έθνος.

 Επιπροσθέτως εφαρμογή εδώ θα βρεί η εμφύτεση τσιπ στο σώμα εξαθλιωμένων προσφύγων, το οποίο σε λίγο καιρό θα εμφυτεύεται σε όλη την εργατική τάξη, για να έχουν περισσότερο έλεγχο τα αφεντικά των εργαζομένων-ζόμπι.


 Το νέο αυτό "σύστημα", γίνεται απο την Γερμανία διότι η απλή διαδικασία  εισόδου αλλοδαπών στην χώρα που ίσχυε, είχε σαν αποτέλεσμα το "θηρίο" να δαγκώσει το χέρι που το τάιζε με την εισροή στην "καρδιά" της Ευρώπης χιλιάδων μαχητών του "Ισλαμικού Κράτους" οι οποίοι επέφεραν τον τρόμο και τον θάνατο στις καπιταλιστικές χώρες. Αναμενόμενο βέβαια απο τον καπιταλισμο, αφού του δίνεται η δικαιολογία να προχωρήσει η ευφύτευση τσιπ στον άνθρωπο και ο παγκόσμιος έλεγχος.

Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ πάντως, έχει κατ' επανάληψη αρνηθεί κατηγορηματικά να επιβάλει περιορισμούς στην είσοδο των μεταναστών στη Γερμανία και για αυτό θα προτείνει την λύση του τσιπαρίσματος.

 Σε ένα παραλλήρημα υποκρισίας η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ τόνισε ότι η χώρα της έχει καθήκον να προσφέρει άσυλο σε ανθρώπους που προσπαθούν να γλιτώσουν από πολέμους και διώξεις, τους οποίους δημιουργεί ο καπιταλισμός και η ίδια η Γερμανία.

"Ο κανονισμός θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου, ανεξαρτήτως της χώρας καταγωγής" των προσφύγων, ανέφερε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών επιβεβαιώνοντας ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Bild.

Η Γερμανία έχει υποδεχτεί πάνω από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες από τις αρχές του έτους, τους περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.