ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Μια "αριστερή" τρύπα στο νερό

 Ολοκλήρωσε τον "γύρο της Ευρώπης" ο φερόμενος ως υπουργός οικονομικών της "κοιλάδας του Πεσαβάρ" κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος με τελευταίο σταθμό το Βερολίνο, οπου τον περίμενε το "παλαμάρι" του Σόιμπλε και η σιδερόβεργα του παλιού "φίλου" της Ελλάδας Πωλ Τομσεν.

 Ο χαριτωμένος υπουργός οικονομικών της Ελλάδας με το σακίδιο στην πλάτη σαν σχολαρόπαιδο του δημοτικού παρά σαν υπουργός, ενημέρωσε και δεν διαπραγματεύθηκε (όπως είχε πρωτίστος διαρρεύσει) των υπερυπουργό οικονομικών της Ευρώπης κ.Σόιμπλε, οτι το σατανικό του σχέδιο για την Ελλάδα βαίνει καλώς και η γενοκτονία θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μέχρι τον πλήρη αφανισμό των Ελλήνων.

 Αφού χρέωσε με υπέρογκα ποσά το Δημόσιο για τις μετακινήσεις του στην Ευρώπη και έκανε μια "τρύπα στο νερό" ενημερώνοντας προσωπικά τον κάθε Ευρωπαίο ηγέτη σχετικά με τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, κατα την άφιξη του στην Αθήνα, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για να πείσει τον Έλληνα πολίτη πόσο επικοδομητικές ήταν οι συναντήσεις που είχε και οδεύει η χώρα προς "αξιολόγηση".... όχι προς έξοδο απο τα "μνημόνια", ούτε καν έξοδο του ΔΝΤ απο την χώρα.


Αυτό δηλωσε η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, η οποία έκανε λόγο για «καλή συνάντηση, σε ουσιαστική και εποικοδομητική ατμόσφαιρα» και τόνισε πως δεν έχει αλλάξει η γερμανική θέση σε ό,τι αφορά την ελάφρυνση του χρέους που ζητά η Ελλάδα, καθώς και ότι δεν έχει αλλάξει η γερμανική θέση σε ό,τι αφορά την συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα.

 «Αλλωστε αυτό έχει συμφωνηθεί έτσι, στην δήλωση του Eurogroup του Αυγούστου και σε συσκέψεις του ΕΜΣ και οι Έλληνες εκπρόσωποι επιβεβαίωσαν αυτή την θέση τον τελευταίο καιρό», δήλωσε η Κυρία Φον Τισενχάουζεν.

 Αυτό σημαίνει ότι επηρεάζονται άμεσα οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Η "πρώτη φορά Αριστερά" μάλλον δεν θα καταφέρει να συνεχίσει την κοινωνικά γενοκτονία των Ελλήνων και θα προσφύγει σε εκλογές.

 Με την διαφανέστατη εκλογική διαδικασία που γίνονται οι εκλογές στην Ελλάδα, η Singular Logic θα "εκλέξει" την ΝΔ πρώτο κόμμα και τον Κούλη για πρωθυπουργό της χώρας. Και εκεί θα έχουμε άλλη μια κυβέρνηση για τον πούτσο τύπου Τσίπρα, που θα χέζει πάνω στο πτώμα της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.