ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Για το κωλόσπιτο του Φλαμπουράρη...

 Η επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη το βράδυ της Παρασκευής (29/01) αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

 Η Νέα Δημοκρατία το πρωί του Σαββάτου (30/01) έσπευσε με ανακοίνωσή της να καταδικάσει το γεγονός: «Όπως και σε κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας απ´ όπου και εάν προέρχεται, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη», ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος. Η ανακοίνωση καταλήγει: «Κάποιοι όμως, με επιλεκτικές "ευαισθησίες" και αντιδράσεις στα φαινόμενα βίας, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια».

 Όμως, η τελευταία φράση της ανακοίνωσης Κουμουτσάκου ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει πόλεμος... με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, λίγες ώρες αργότερα να του ζητά να ανακαλέσει την «απαράδεκτη δήλωσή του» και «να ζητήσει συγγνώμη» από τον υπουργό Επικρατείας.


 «Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κ. Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα. Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για ''θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους''. Το ελάχιστο που αναμένουμε από τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Επικρατείας», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

 Απο την άλλη, την επίθεση  των αγνώστων  με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδίκασαν και οι "σύντροφοι" του ΚΚΕ παραβλέποντας οτι ο λαός βρίσκεται σε πόλεμο με την πολιτική τάξη και συνέστησε ψυχραιμία για να μην διαταραχθεί το πολιτικό σύστημα απάτης και χάσουν τον μισθουλάκο των 10.000 ευρώ οι "σύντροφοι" του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.