ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Μεγάλη αυτοκινητοπορεία αγροτών σε Άργος και Ναύπλιο

Οι αγρότες στις 12.00 περίπου το μεσημέρι μπήκαν με δύναμη διακοσίων περίπου τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων από το μπλόκο του Κουτσοποδίου στην πόλη του Άργους και μέσω των κεντρικών οδών έφτασαν στην πλατεία, όπου για λίγο στάθμευσαν και από μικροφώνου εξέθεσαν τα αιτήματά τους για να γίνουν γνωστά στους πολίτες. Ακολούθως κατευθύνθηκαν στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς, όπου σήμερα υπολειτουργούσε, αφού οι παραγωγοί λαϊκών αγορών συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των αγροτών και στην συνέχεια βγήκαν από την πόλη, έχοντας όμως προκαλέσει κυκλοφοριακή ασφυξία στην πόλη.

  Στη συνέχεια οι αγρότες κατευθύνθηκαν στο Ναύπλιο, όπου μέσω της 11ης μπήκαν στην πόλη κι έφτασαν στην πλατεία Δικαστηρίων, δημιουργώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη και από εκεί κατευθύνθηκαν στην παραλιακή Ναυπλίου - Νέας Κίου και αυτή την ώρα πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του διοικητηρίου της περιφερειακής ενότητας κι εσπεριδοκαλλιεργητές πέταξαν κλούβες με πορτοκάλια.


  Ο επικεφαλής της συντονιστικής των αγροτών της Αργολίδας, Δημήτρης Δήμας, σημείωσε ότι, «αγωνιζόμαστε για να πάρει πίσω η κυβέρνηση το ασφαλιστικό που είναι σκέτη φορολογία κι αν ισχύσει, εμείς για να πληρώσουμε τον ΟΓΑ και τους φόρους θα πρέπει να δανειστούμε» και πρόσθεσε ότι, «θέλουμε διάλογο από μηδενική βάση».


  Οι αγρότες ολοκληρώνοντας την παράσταση διαμαρτυρίας θα επιστρέψουν στο μπλόκο του Κουτσοποδίου και ο κ. Δήμας κάλεσε να τους ενισχύσουν στο μπλόκο και οι άλλες επαγγελματικές τάξεις της Αργολίδας που θίγονται από το ασφαλιστικό.


  Εν τω μεταξύ να σημειώσουμε ότι σήμερα υπολειτούργησε στην Τρίπολη και η λαϊκή αγορά Μπασιάκου, αφού περισσότεροι από τους μισούς πάγκους ήταν κενοί λόγω της συμμετοχής των παραγωγών στις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό.


real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.