ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Είναι όλα έτοιμα!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη χερσαίες Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις βρίσκονται εντός Συριακού εδάφους. Είχε προηγηθεί εχτές και σήμερα βομβαρδισμός θέσεων των Κούρδων μαχητών άπο το Τούρκικο πυροβολικό. Και να μην ισχύει η πληροφορία αργά η γρήγορα θα γίνει χερσαία εισβολή.

Αν και οι Η.Π.Α. και αργότερα η Γαλλία, απαίτησαν από την Τουρκία να σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις της στη βόρεια Συρία, ο Σουλτάνος Ερντογάν τους "έγραψε" στα παλιά του τα παπούτσια αφού έχει το ΟΚ απο την Γερμανία.


Παρά τις "εκκλήσεις" των Η.Π.Α, Νατοικές δυνάμεις (πολεμικά πλοία σε πρώτη φάση), σπεύδουν στο Αιγαίο με τη δικαιολογία του προσφυγικού, αλλά η δύναμη αυτή έχει ως βασικό στόχο να εμποδίσει τη διέλευση ρωσικών πλοίων από τη Μαύρη Θάλασσα, με προορισμό τη Συρία.

Ο τετραπλασιασμός των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στα ρωσικά σύνορα, τεκμηριώνει πως οι Η.Π.Α. κλιμακώνουν την αντιπαράθεση τους με τον V. Putin, ενώ προετοιμάζουν την εισβολή στη Συρία, από δύο πλευρές, Σαουδική Αραβία και Τουρκία.

Το θέμα της συμμετοχής του ΝΑΤΟ στις προσπάθειες «αναχαίτισης» των μεταναστευτικών κυμάτων στο Αιγαίο, η οποία ουσιαστικά συμφωνήθηκε μεταξύ της Γερμανίας και της Τουρκίας, χωρίς καν να ακουστεί η Ελλάδα, οφείλει να γνωρίζει κανείς πως έχει συμβεί στο παρελθόν κάτι ανάλογο – η στρατιωτική συμμετοχή της Ευρώπης στην κεντρική Μεσόγειο (EU NAVFOR MED), για να εμποδιστούν οι πρόσφυγες από τη Λιβύη.


Προφανώς θα υπάρχει τεράστια ροή προσφύγων και ένα μικρό μέρος εξ αυτών θα είναι Σύριοι. Θα υπάρχουν ανάμεσα τους ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Και σίγουρα αρκετοί θα είναι Τζιχαντιστές, Ταλιμπάν, Αλ Κάιντα, Αλ Γκάιντα, Τσετσένοι αυτονομιστές...

Όλους τους πρόσφυγες θα τους παραλαμβάνει ο θυρωρός της Ευρώπης Πάνος Καμένος και θα τους στοιβάζει στα ολοκαίνουργια στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου και θα τους ταυτοποιεί λέει και θα τους προωθεί στον τόπο που επιθυμούν, μέσα σε 72 ώρες.

Βέβαια στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να φύγει κανένας πρόσφυγας εκτός απο τους Τζιχαντιστές όπου το ΝΑΤΟ, μιας και θα είναι στο Αιγαίο, θα τους εξοπλίζει και απο κει θα τους στέλνει στην Ρωσία να πολεμήσουν τον Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.