ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Άγριο ξύλο στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου!

 Απότομα διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με μοναδικό θέμα συζήτησης, τη δημιουργία στην πόλη, Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών, όταν περίπου επτά νεαροί που φορούσαν κουκούλες, μπήκαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στο στέλεχος της Χ.Α. και Περιφερειακό Σύμβουλο, Αρτέμη Καλούτσα, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση.


 Οι νεαροί επιτέθηκαν κατά του Αρτ. Καλούτσα, τον οποίο χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και τον κλωτσούσαν.

 Άμεσα επενέβησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι και ορισμένοι από τους κατοίκους που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και τους απομάκρυναν, ενώ ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Χρυσής Αυγής» αποχώρησε αιμόφυρτος από την αίθουσα!

 Ορισμένοι καταδίωξαν τους νεαρούς μέχρι την έξοδο του Δημαρχείου, ενώ αποχωρώντας φώναξαν το σύνθημα «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες», ενώ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε για περίπου 30 λεπτά της ώρας.

 Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Βουλευτής της Χ.Α., Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που αποχώρησε νωρίτερα και δε βρισκόταν στην αίθουσα στη διάρκεια του επεισοδίου, ενώ είχε αποχωρήσει και ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

 Μετά το επεισόδιο, ο Αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας επιτέθηκαν κατά του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Γαργάλα, τον οποίο κατηγόρησαν ότι έφερε τους κουκουλοφόρους, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για προβοκάτσια.

 Με τη λήξη της συνεδρίασης και μετά από πρόταση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Μουλά, αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, να κατατεθεί μήνυση σε βάρος των νεαρών που δημιούργησαν το επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο.

makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.