ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αφιερωμένη προδοσία...

 Ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας των τριών αξιωματικών του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, φερόμενος ως υπουργός άμυνας της Ελλάδας Πάνος Βλαμμένος ή Καμμένος ή Χαμένος, αφιερώνει την συμφωνία της παράδοσης της χώρας μας στην μνήμη των αδικοχαμένων ηρώων.


 Χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, ψεύτης, δολοφόνος και απατεώνας, καθ' υβρίζει τους εκλιπόντες, ειρωνεύεται τον χαμό τους και προσβάλλει την μνήμη τους.

 Χειρότερος κι από ΚΤΗΝΟΣ...γιατί ακόμα και τα κτήνη έχουν ηθική (τουλάχιστον στους νεκρούς των). Δεν είναι  μόνο ανήθικος, χυδαίος κι άρρωστος...είναι διεστραμμένος και γι αυτό επικίνδυνος.

Βωμολοχεί, εκμεταλλεύεται και υβρίζει τους νεκρούς αξιωματικούς για να αποσσύσει τις ευθύνες του και να κρατήσει την καρέκλα της Προδοσίας. Τους "αφιερώνει" την προδοσία της Ελλάδος, σε αυτούς που σκοτώθηκαν γι αυτήν.


 Με μία 100% ψευδή δήλωση απο τις Βρυξέλλες ο Πάνος Καμένος προσπαθεί να συγκαλύψει την εν ψυχρώ δολοφονία που διέπραξε εναντίον της Ελλάδας μαζί με τον ληστοσυμμορίτη συνεργό του Mr. Alexis.

«Σήμερα είναι μια μέρα θρήνου για τον ελληνικό λαό, για το έθνος, για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας», είπε από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αλλά δεν είναι μόνο η σημερινή. Είναι κάθε μέρα εδώ και έξι χρόνια που δολοφονείται σιωπηλά ο λαός απο εγκάθετους κυβερνήτες.

 «Έλληνες αξιωματικοί, σε καιρό ειρήνης, μπήκαν στο πάνθεον των ηρώων. Εκτελώντας την υπηρεσία τους, εκτελώντας το καθήκον τους, εκτελώντας τον όρκο που έδωσαν όταν κατετάγησαν στις ένοπλες δυνάμεις. Έπεσαν μαχόμενοι για την ασφάλεια όλων μας. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι», πρόσθεσε. Σε δυό κουβέντες δήλωση είπε δέκα χιλιάδες ψέμματα. Δεν είμαστε εν καιρό ειρήνης όπως προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ο μπουχέσας, σαπιοκοιλιάς.

 Έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι για την ελευθερία και ανεξαρτησία της χώρας χτυπημένοι πισώπλατα απο το ύπουλο χέρι της πολιτικής εξουσίας.

 Ο κ. Καμμένος έκανε στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή του Αιγαίου όπου, λίγες ώρες νωρίτερα είχε υπογράψει με το "ξερό" του την παράδοση του Αιγαίου στον εχθρό. Γιατί λοιπόν ενέκρινε στρατιωτικές ασκήσεις σε κατεχόμενη ζώνη? Εφόσον το Αιγαίο υπάγεται στις αρμοδιότητες και καλά του ΝΑΤΟ για την αντιμετώπιση του "προσφυγικού ζητήματος" για ποιό λόγο διενεργούνται Τακτικές Ασκήσεις Μετά Στρατευμάτων στην περιοχή?

 Το ΝΑΤΟ δεν έρχεται στο Αιγαίο για καμία αντιμετώπιση του προσφυγικού. Έρχεται για να "σφίξει" τον κλοιό γύρω απο την Ρωσία. Η Ελλάδα όπως πάντα απο αρχαιοτάτων χρόνων είναι στην ανάποδη μεριά και θα το πληρώσει ακριβά άλλη νια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.