ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Μπαράζ αποκοπών ρεύματος με αγάπη απο την ΔΕΗ

Έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες αποκοπές ρεύματος σε περίπου 100.000 πελάτες της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί κακοπληρωτές.


Η "δημόσια" υπηρεσία του κώλου που έχει μετατραπεί σε εγκληματική συμμορία και εισπράττει τους φόρους και τα χαράτσια που επιβάλλουν οι δανειστές μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας, προχωρά σε ομαδικές δολοφονίες πελατών της που οφείλουν πάνω από 1.000 ευρώ, εκ των οποίων τα μισά είναι φόροι όπως "υπηρεσίες κοινή ωφέλειας", "ειδικό τέλος μείωσης εκπομπών αερίων ρύπων" και ένα σωρό μαλακίες που έχουν σκαρφιστεί οι οικονομικοί εγκέφαλοι του Μαξίμου.

 Η ΔΕΗ, πριν προβεί στις αποκοπές, έχει συνυπολογίσει και οικονομικά στοιχεία των οφειλετών, όπως η περιοχή που μένουν και τα οικήματα που διατηρούν οι λεγόμενοι κακοπληρωτές και άρα αν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν.

 Όπως έχει τονίσει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Γ. Αδαμίδης, η ΔΕΗ θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αυξήσεις των τιμολογίων, αν δεν υπάρξει και δεύτερο κύμα αποκοπών ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.