ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Οι Τούρκοι αψηφούν τα πάντα και συνεχίζουν τις προκλήσεις!

 Συνεχίζουν τα επικίνδυνα παιχνίδια με την φωτιά οι Τούρκοι, αυτή την φορά προκαλώντας την εκεχειρία στην Συρία με άκρως προκλητικές κινήσεις τους στα συριακά σύνορα. Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων İHA, από εχθές το πρωί που ήταν ήμερα έναρξης της εκεχειρίας, τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη κατόπιν εντολής του Γενικού Επιτελείου πραγματοποιούν πτήσεις ακριβώς πάνω στην συνοριακή γραμμή, προκαλώντας ένταση από την άλλη πλευρά των συνόρων με ανυπολόγιστες συνέπειες.

 Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου, 14 τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη F-16 πραγματοποιούν πτήσεις δίπλα ακριβώς στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, δίνοντας το στίγμα της τουρκικής παρουσίας στην περιοχή.

 Προφανώς οι Τούρκοι προσδοκούν ότι μετά το σταμάτημα των βομβαρδισμών από τα ρωσικά αεροπλάνα στις θέσεις των ισλαμιστών, έχουν το ελεύθερο να κινούνται στην περιοχή κατά πως τους αρέσει.

 Οι πτήσεις αυτές είναι άκρως επικίνδυνες, γιατί αρκεί μια αδέξια κίνηση μέσα στον συριακό εναέριο χώρο να προκαλέσει την αντίδραση της «Αρκούδας», που καραδοκεί να ανταποδώσει το χτύπημα της κατάρριψης του ρώσικου αεροσκάφους από τους Τούρκους τον περασμένο Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.