ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Στον πυρετο της απεργίας

 Απεργίες και κλειστές καφετέριες αποφασίστηκαν σε πολλές πόλεις τις Ελλάδας την Πέμπτη, καθώς και σε αρκετά μεγάλα εστιατόρια σε ολόκληρη την χώρα.


Στην "πόλη του καφέ", τη Λάρισα το σωματείο ιδιοκτητών καφετεριών και καφέ μπαρ μετά από την έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του αποφάσισε ομόφωνα να συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου με αίτημα την απόσυρση του προσχέδιου για το ασφαλιστικό.

 Ανάλογα θα πράξουν και οι ιδιοκτήτες καφετεριών σε πολλές πόλεις της χώρας.

 Τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης και οι δημοσιοκάφροι, απεργούν σήμερα ώστε αύριο να καλύψουν τις απεργιεακές κινητοποιήσεις και να πιάσουν τα κανάλια τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης απο το show που θα διεξαχθεί.

 Οι καφετέριες όπως αναφέραμε θα είναι κλειστές με αποτέλεσμα ο κόσμος να μείνει σπίτι του (για όσο ακόμα θα το έχει) και θα απολαμαβάνει τον καφέ του μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης παρακολουθόντας την απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.