ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Οι Έλληνες βιοτέχνες πεινάνε κι ο Καμμένος παρήγγειλε 92.000 στρατιωτικές στολές στην Κίνα!

Καταρρέει ο μύθος της ανάπτυξης των δήθεν υπερ - πατριωτών που αντί να ενισχύσουν τις ελάχιστες εναπομ-είνασες ελληνικές βιοτεχνίες, παραγγέλνουν ρούχα του στρατού από την Κίνα. Καταρρέει συνάμα κι ο μύθος των δήθεν πατριωτών Τσίπρα και Καμμένου που με τις επιλογές τους βυθίζουν τη χώρα στο σκοτάδι.

Απίστευτο κι όμως αληθινό... Οι τύποι που «πουλάνε» ψεύτικο πατριωτισμό, υφαρπάζοντας την ψήφο του ελληνικού λαού, όχι μόνο δεν ενισχύουν τις μικρές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά αντίθετα σπρώχνουν όλο το χρήμα στο εξωτερικό.

Γι' αυτό και μόνο το λόγο η Ελλάδα είναι - δυστυχώς - καταδικασμένη. Διότι κυβερνάται από ανθρώπους που δεν έχουν καμία απολύτως εθνική συνείδηση. Πρόκειται απλά για σαλτιμπάγκους...

Και για να είμαστε ακριβείς, η ενέργεια στην οποία προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να παραγγείλει στρατιωτικές στολές από την Κίνα, μόνο θυμό και οργή μπορεί να προκαλέσει.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: Για τις ανάγκες ρουχισμού (μπλούζες, χιτώνια κλπ) ο αυτοαποκαλούμενος υπερ-πατριώτης, κ. Πάνος Καμμένος έστειλε παραγγελία σε κινεζικά εργοστάσια, την ώρα που οι Έλληνες μικροβιοτέχνες βρίσκονται στα όρια της απόλυτης φτώχειας, λόγω της ύφεσης που έχουν προκαλέσει τα μνημόνια.

Βέβαιως, όλα γίνονται νομότυπα, αφού τον διαγωνισμό τον «χτυπάει» μια εταιρεία που έχει έδρα την Ελλάδα κι η οποία με τη σειρά της ως μεσάζοντας στέλνει την παραγγελία για «ράψιμο» στην Κίνα... Κατά τον τρόπο αυτό, όλοι είναι ικανοποιημένοι.

Για τέτοιο μέγεθος πατριωτισμού μιλάμε... Η εθνική ξεφτίλα στο απόγειό της.

Για ποιους λόγους οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος αρνούνται να ενισχύσουν την ελληνική επιχειρηματικότητα;

Τι συμφέροντα έχουν να παραγγέλνουν σε χώρες του εξωτερικού, προϊόντα που μπορούν να παρασκευαστούν στην Ελλάδα;

Αξιοπρόσεκτο είναι και το γεγονός ότι αρχικά γίνεται λόγος για 92.000 μπλούζες ο υπολογισμός της τιμής γίνεται επί 105.800 τεμαχιών, αφού υπολογίζεται και η νόμιμη προμήθεια του 15%.

Δείτε λοιπόν και το σχετικό έγγραφο με την παραγγελία του Πάνου Καμμένου και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας για το «ποιοι κυβερνούν αυτό τον τόπο»!

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.