ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα των ισλαμιστών «γκρεμίζουν» τη συμφωνία για το προσφυγικό αλλά... για αυτό έγιναν άλλωστε.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες τορπιλίζει και ανατρέπει τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. με την Τουρκία για το προσφυγικό με τραγικές συνέπειες για την Ελλάδα.

Όλοι σχεδόν οι αναλυτές υποστηρίζουν ότι πλέον πολύ δύσκολα άλλες χώρες της Ε.Ε. θα δεχτούν τη μετεγκατάσταση προσφύγων στα εδάφη τους ενώ πλέον το κλείσιμο των συνόρων αναμένεται να επεκταθεί και ενισχυθεί στο όνομα της ασφάλεια των κρατών μελών. Δεν είναι τυχαίο ότι λίγη ώρα μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλες, Γαλλία και Ολλανδία έκλεισαν τα σύνορά τους με το Βέλγιο.

Πλέον η Ελλάδα θα κληθεί να επωμιστεί πολύ μεγαλύτερο βάρος από αυτό που αρχικά υπολόγιζε η κυβέρνηση. Και αν τελικά η συμφωνία τεθεί σε εφαρμογή όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει σε βάθος χρόνου και αφού καταλαγιάσει ο αντίκτυπος του νέου τρομοκρατικού χτυπήματος στην καρδιά της Ευρώπης.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το τρομοκρατικό χτύπημα συνέβη την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε στο τηλέφωνο με την Άγκελα Μέρκελ ζητώντας βοήθεια και επίσπευση των συμφωνηθέντων για το προσφυγικό.


crashonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.