ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση της Ειδομένης

Τις κινήσεις και το σχεδιασμό που πρέπει να ακολουθηθεί για την εκκένωση της Ειδομένης και τη μεταφορά των περίπου 13.000 εγκλωβισμένων προσφύγων και μεταναστών έχει έτοιμο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το αρχηγείο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συνταχθεί ένα ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο μεταφράζεται σε τρεις γλώσσες αραβικά, φαρσί και παστούν.

Το φυλλάδιο αυτό θα δοθεί στους πρόσφυγες και μετανάστες και θα αναφέρει: "Δεν μπορείτε να περάσετε στη γειτονική χώρα, τα σύνορα έχουν κλείσει. Παρακαλούμε να συνεργαστείτε με τις επίσημες ελληνικές αρχές. Θα μεταφερθείτε σε δομές φιλοξενίας όπου θα σας παρασχεθούν στέγαση, σίτιση και ιατροφαρμακ-ευτική περίθαλψη».

Μεταφραστές της αστυνομίας μαζί με εθελοντές ΜΚΟ θα μοιράσουν τα φυλλάδια και θα ενημερώνουν και τους εγκλωβισμένους μετανάστες.

Στις δυο δομές φιλοξενίας στο Κιλκίς θα μεταφερθούν οι πρώτοι μετανάστες, ενώ μόλις ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα και οι υπόλοιποι χώροι, θα μεταφερθούν και οι υπόλοιποι.


cnn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.