ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

«Τραγωδία η Γιουνάιτεντ»

Ο Πολ Σκόουλς τα «έχωσε» άγρια μετά την ήττα της Μάντσεστερ από την Λίβερπουλ χαρακτηρίζοντας «μακελειό» την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ: «Όταν είσαι Γιουνάιτεντ, υπάρχουν ορισμένα στάνταρ που πρέπει να τηρείς. Και εκείνοι δεν το κατάφεραν στο παραμικρό. Όλοι (παίκτες και προπονητές) απέτυχαν στο να διατηρήσουν αυτά τα στάνταρ. Και δεν υπήρχε ίχνος
αγωνιστικότητας. Βλέπω το Λαλάνα μετά από 60 λεπτά να τρέχει και δεν υπάρχει ένας να τον σταματήσει, να του κάνει ένα τάκλιν!».

Εμφανώς εξαγριωμένος από την απόδοση της ομάδας, ο Σκόουλς συνέχισε ενθυμούμενος τις παλιές καλές εποχές: «Για 20 χρόνια η Γιουνάιτεντ είχε ταυτότητα: γρήγορο ποδόσφαιρο, μπροστινές πάσες, τρέξιμο. Τα τελευταία τρία χρόνια, απομακρύνθηκαν από αυτό το πρότυπο, και είχε αποτέλεσμα. Αλλά απόψε, τι προσπάθησαν να κάνουν; Ήταν σοκαριστικό».

Ο πρώην άσος των «Κόκκινων Διαβόλων» ήταν από την πρώτη μέρα του Λουίς Φαν Χάαλ στην ομάδα, ιδιαίτερα επικριτικός. Συνεπώς τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει μετά το χθεσινό, παρότι όπως ισχυρίζεται δεν θέλει κανείς να χάσει την δουλειά του: «Ο σύλλογος έχει πάρει λάθος δρόμο. Αυτή την στιγμή θα έπρεπε να κυνηγά πρωτάθλημα και Champions League. Αλλά που είναι τώρα; Με όλα αυτά τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί θα έπρεπε να κοντράρει την Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου. Κι όμως είναι 6οι στο πρωτάθλημα».


filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.