ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Αλέξη μια που θα’ρθει ο Πούτιν μήπως να του έδινες τα κλειδιά του Μαξίμου;

  
του Νίκου Συρίγου

Το έχουμε ξαναπεί. Σε έναν τομέα έχει αριστεύσει η συγκυβέρ- νηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Στο επικοινωνιακό. Οι τύποι είναι μάγοι. ΜΑΓΟΙ. Κάθε φορά που πλησιάζει μια ακόμη «σφαγή» για τον ελληνικό λαό, οι συγκυβερνήτες της πλάκας, βρίσκουν ένα επικοινωνιακό τρικ για να στρέψουν την προσοχή του κοσμάκη αλλού και να μην αντιδράσει.

 Κάθε φορά το ίδιο έργο. Τώρα, λίγο πριν ο Κατρούγκαλος δώσει τα εργασιακά στους ξένους προέκυψαν τα wikileaks κι αντί να συζητάμε ότι θα δουλεύουμε σαράντα χρόνια με μάξιμουμ 1000 ευρώ το μήνα για να πάρουμε σύνταξη επίσης μάξιμουμ 300 ευρώ, συζητάμε για το τι λένε Τόμσεν και Βελκουλέσκου…

Α και ξεχνάμε φυσικά ότι όλα αυτά που συζητάνε τα ξένα «κοράκια» τα έχουν  ήδη υπογράψει ο Τσίπρας και ο Καμμένος, με το τρίτο μνημόνιο… Ναι, ναι, αυτό που θα έσκιζαν και θα καταργούσαν με ένα νόμο… Και η πλάκα, η μεγάλη πλάκα είναι πως αυτοί οι τύποι όσο περνάει ο καιρός, τόσο αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τίποτα από τα κεκτημένα… Ούτε καν το… ελληνικό γιαούρτι! Ναι, αυτό που διεκδικούν πλέον οι Τσέχοι...

Ας τους πει πάντως κάποιος ότι είτε ελληνικό, είτε τσέχικο όποιος είναι να το φάει, θα το φάει… Γιατί ο κόσμος δεν πιάνεται πολλές φορές βλάκας… Αλέξη, πάντως, μια που θα’ρθει ο Πούτιν, μήπως να του έδινες τα κλειδιά του Μαξίμου να το αναλάβει το μαγαζί μπας και δούμε άσπρη μέρα…  Άσε που, μεταξύ μας, Αλέξη μου, παίζει να αποδειχτεί πιο… πατριώτης από εσάς ο Βλαδίμηρος! Ή τουλάχιστον πιο ειλικρινής. 


onsports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.