ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στο «Πρώτο Ψέμα»

 Στα χέρια της Ελληνικής Λαμογιονομίας έπεσαν δύο άτομα, που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ομάδα που επιτέθηκε, χθες το πρωί, στα γραφεία του κέντρου προπαγάνδας και παραπληροφόρησης "Πρώτο Ψέμα", του εκδότη και κομιστή του βίντεο Ζαχόπουλου, Θέμο Ανστασιάδη.




Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η ομάδα «Ρουβίκωνας» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. - See more at: https://left.gr/news/dyo-syllipseis-gia-tin-epithesi-sto-proto-thema#sthash.HI2pQf70.dpuf
 Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η ομάδα «Ρουβίκωνας» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


  Μετά από αναζητήσεις λαμογιονομικοί της Ομάδας SS, εντόπισαν στη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας δύο Έλληνες, ηλικίας 32 και 37 ετών, να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα, τους ακινητοποίησαν και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ταγμάτων Ασφάλειας της Γκεστάπο Αττικής. Αν ήταν Αφγανοί ή Πακιστανοί, προφανώς θα τους άφηναν ελεύθερους.


Σύμφωνα με την λαμογιονομία από την έρευνα που ακολούθησε, αλλά και από το προανακριτικό υλικό, εξακριβώθηκε ότι τα δύο αυτά άτομα συμμετείχαν στην ομάδα που προκάλεσε τις φθορές στις εγκαταστάσεις της κιτρινοφυλλάδας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κράνος μοτοσικλετιστή, κουκούλα τύπου full face, δύο ζευγάρια γάντια, μπουφάν, νυχοκόπτης, ξυραφάκια gillette, σπίρτα, αναπτήρας, τσιγάρα καθώς και πυραυλικό σύστημα Patriot Pac-A1 που το ρυμουλκούσαν πίσω απο την μοτοσυκλέτα.


Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της παράνομης βίας κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, της απείθειας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, ενώ για το κακούργημα της "μίζας" δώθηκε εύφημνος μνεία απο τον Προκόπη Παυλόπουλο.

 Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον Γερμανό έπαρχο του 4ου Ράιχ στην Αθήνα.


Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. - See more at: https://left.gr/news/dyo-syllipseis-gia-tin-epithesi-sto-proto-thema#sthash.HI2pQf70.dp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.