ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Καλώς τα @ρχίδι@ μας... Επίσκεψη του Μ.Βαλς στην Αθήνα στις 2 και 3 Ιουνίου.

Την καμένη γή στην Ελλάδα θα επισκεφτεί αυτή την εβδομάδα ο ψυχάκιας πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς. Ο κ. Βαλς θα βρεθεί στην Αθήνα στις 2 και 3 Ιουνίου, συνοδευόμενος από τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ, για να διαπιστώσει ο ίδιος απο "πρώτο χέρι", πόσο "πετυχημένες" είναι οι "μεταρρυθμίσεις" στην Ελλάδα (στα εργασιακά κυρίως) και σύντομα και στην Γαλλία.

Προφανώς βέβαια έρχεται να δεί πως είναι δυνατόν στην Ελλάδα τα γίδια οι πολίτες να μην αντιδρούν καθόλου στις εθνοκτόνες "μεταρρυθμίσεις" και στην Γαλλία να γίνεται της πουτάνας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ο Γάλλος πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και με φερόμενο ως πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως επίσης τονίζεται, η επίσκεψη λαμβάνει χώρα λίγες ημέρες έπειτα από την απόφαση που έλαβε η Ευρωπαϊκή Ένωση, να θέσει στη διάθεση της Ελλάδος μία νέα δόση χρηματοδοτικής συνδρομής στο πλαίσιο του προγράμματος ευρωπαϊκής στήριξης και θα αποτελέσει «την ευκαιρία να καταδειχθεί για ακόμη μια φορά η στήριξη που παρέχει η Γαλλία στις μεταρρυθμίσεις που εφαρμόζει η Ελλάδα και στην σταθεροποίηση της θέσης της στη ζώνη του ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.