ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Μόνο ο Ηρακλής Πουαρό μπορεί να ανακαλύψει εάν βγήκαμε από όλα τα μνημόνια ή παραμένουμε αιχμάλωτοι…

«Χρειαζόμαστε τον Ηρακλή Πουαρό, τον ήρωα της Αγκάθα Κρίστι για να ανακαλύψουμε εάν πραγματικά βγήκαμε από προχθές από όλα τα μνημόνια ή παραμένουμε αιχμάλωτοι των χειρότερων καταστάσεων που γνώρισε εν καιρώ ειρήνης χώρα της Ευρώπης» επεσήμανε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του Εν Αθήναις στον απόηχο του Eurogroup.

Όπως είπε ο ίδιος από τη μία πλευρά η κυβέρνηση κάνει λόγο για έξοδο της χώρας από την εκπομπή του μνημονίων ενώ από την άλλη, η αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει για το νέο μνημόνιό του. Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι πρόκειται για κακόγουστη θεατρική παράσταση.


«Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πολλά αθέατα σημεία και ενδεχομένως σκοτεινά αφού μάλιστα βρισκόμαστε σε φάση διαπραγματεύσεων μέχρι τις 24 Μαΐου. Θα έλεγα μάλιστα προς όλους τους πολιτικούς ότι δεν είναι ανάγκη ούτε να κλαίμε, ούτε να πανηγυρίζουμε. Για τα επόμενα 50 χρόνια σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Τσακαλώτος αλλά και οι ξένοι, οι εταίροι μας στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είμαστε υπό πλήρη επιτήρηση, υπό πλήρη έλεγχο και με εποπτικούς μηχανισμούς και κόφτες, οι οποίοι δεν θα αφήνουν στον ελληνικό λαό να αναπνεύσει πέραν του δέοντος. Και δεν είναι ανάγκη ούτε να πανηγυρίζουμε και να θριαμβολογούμε, ούτε να αντιμετωπίζουμε την βασανιστική και απάνθρωπη προσαρμογή μας στις εντολές των δανειστών με επιδαύριους χορούς και αναφιλητά.

 Η ομάδα μας έχει δεχτεί 10 γκολ στο πρώτο ημίχρονο των 6 ετών μνημονίου και επειδή στο δεύτερο ημίχρονο ανέκοψαν κάπως οι αντίπαλοι τις διεισδύσεις στην περιοχή μας, παίκτες, παράγοντες και φίλαθλοι έχουν ξεσπάσει στις εξέδρες σε ιαχές πιστεύοντας ότι θα γυρίσει το ματς από 10 στο μηδέν!» επεσήμανε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Με φόντο όλο αυτό, η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα νομοσχέδιο–σκούπα «για να πάμε πλυμένοι και καλοντυμένοι και με τον καινούργιο κόφτη μας ενώπιον του Eurogroup της 24ης Μαΐου. Προφανώς έχει συμφωνήσει ότι εάν τα περάσει όλα (κόφτες, κόκκινα δάνεια, ΦΠΑ και το καινούργιο ΤΑΙΠΕΔ σε ξένα χέρια) θα πάρει την πολυπόθητη υπόσχεση για ελάφρυνση του χρέους το 2018.

 Δηλαδή για επιμήκυνση. Σε αυτή τη φάση θεωρεί ότι το να δεσμευτούν οι ξένοι με ελάφρυνση το 2018, προφανώς μια επιμήκυνση θα ανοίξει μια νέα σελίδα κυρίως ψυχολογικής σταθερότητας στην κοινωνία και στον επιχειρηματικό και επενδυτικό κόσμο, ο οποίος εξέρχεται των συνόρων και δημιουργεί νέες εταιρείες στο εξωτερικό. Είναι χιλιάδες οι συμπατριώτες μας που μετέφεραν τις εταιρείες τους έξω ή έφτιαξαν καινούργιες ή επένδυσαν χρήματα στο εξωτερικό».

Όπως εκτίμησε ο κ. Τράγκας, όσα επιθυμούν και απαιτούν οι ξένοι θα περάσουν με 153 ψήφους «Είναι μια κοινοβουλευτική ομάδα καμικάζι με τον Α,Β, ή Γ τρόπο, είτε πιεζόμενοι, είτε από ιδιοτέλεια είτε επειδή το πιστεύει ακράδαντα ψηφίζει ομόφωνα και στηρίζει τις επιλογές του Τσίπρα. Το τίμημα όμως για αυτή την επιμήκυνση θα είναι πολύ οδυνηρό για την κοινωνία. Μιλάω για τις επιπτώσεις και τις παρενέργειες που θα φέρει η υλοποίηση όλων αυτών που ψηφίζονται στη βουλή» είπε.

crashonline.gr

1 σχόλιο:

  1. Μας καταστρέφουν σαν χώρα,σαν έθνος,σαν πολιτισμό,σαν λαό και εμείς μαδάμε μαργαρίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.